fbpx

5 καταστάσεις που θα ζήσουμε για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι στην Κύπρο!

Σίουρα μετά την καραντίνα θα αλλάξουν πάρα πολλά πράματα (κάποια αλλάξαν ήδη μετά την πρώτη φάση άρσης των μέτρων), έτσι τζιαι το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι το ίδιο με άλλες χρονιές!

Θα ζήσουμε για άλλη μια φορά πρωτόγνωρες καταστάσεις τζιαι ελπίζουμε ν’ αντέξουμε, γιατί όσον τζιαι να πεις, τούτη η περίοδος του χρόνου εν διαφορετική! Θα θέλουμε να φκούμε να διασκεδάσουμε, να πάμε στο fig tree μας, kaliva κλπ.

Γι΄αυτόν ελπίζουμε να μεν δώκουν ούλλοι έξω βουρητοί, τζιαι μετά να πρέπει να μας ξανά βαώσουν έσσο!

Δες, λοιπόν, τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που θα ζήσουμε το #summer20:

1
Covid, covid είσαι εδώ;

Typosthes.gr

Η πικρή αλήθκεια εν ότι -αν καταφέρουμε τελικά- να ξεχυθούμε τζιαι φέτος στις αγαπημένες μας παραλίες, ο φόβος μπας τζιαι υπάρχουν ακόμα κρούσματα κορωνοϊού θα μας κυριαρχεί, γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε μέτρα προστασίας.

Ασπούμεν εκτός που τις μπύρες τζιαι τα sandwich μεσ’ την παγονιέρα θα κουβαλούμε οπωσδήποτε μαζί μας τζιαι γάντια, 2-3 αντισηπτικά, 1 μεγάλο spray detol κλπ. Εννοείται απαραίτητο αξεσουάρ για φέτος εν η μασκούα – σετ με το μαγιό! 

Τζιαι να μεν ξεχάνουμε τα ήδη υπάρχοντα μέτρα προστασίας, π.χ τα 2 μέτρα απόστασης. Τωρά αν δούμε τζιαι plexiglass στο Figtree ή στο Nissi Beach θα είναι η top πρωτόγνωρη κατάσταση που εννά κλέψει τις εντυπώσεις.

2
Φουσκωτές πισίνες

Tlife.gr

Πολλοί μπορεί να σκεφτούν γιατί να το διακινδυνέψουμε τζιαι να πάμε σε κάποια οργανωμένη παραλία ή σε πισίνα ξενοδοχείου (όταν κι αν ανοίξουν τελικά); Έτσι, φέτος η φουσκωτή πισίνα (ναι που τζιείνη που μας εφουσκώναν τζιαι εμπαίναμεν που ήμασταν μωρά) εννά κάμει τη δουλειά της, τουλάχιστον να μεν τρέχουν τα δρώματα μας ούλλη μέρα!

Φουσκώνεις την στην αυλή σου ή στο μπαλκόνι τζιαι μπαίνεις μέσα μόνον εσύ, άτε να μπει τζιαι το amore ή κανένας παρέας. Το μόνο που μένει εν να ανοίξει το Jumbo για να μπορέσουν να εξοπληστούν ούλλοι με την “προσωπική” τους πισίνα.

3
Θα ζήσω ελεύθερο πουλί

Artisan Galway

Νομίζω το σήμα κατατεθέν του φετινού καλοκαιριού σίουρα θα είναι κάποιο “Quarantine end party” που θα οργανώσει κανένα beach bar (όταν τζιαι αν ανοίξουν) ή τζιαι ο παρέας που έσσιει πισίνα στο σπίτι του!

Τωρά το πόσοι εννά παν τζιαι πόσον ασφαλές εννά ένι ένα πάρτυ σε δημόσιο χώρο κανένας δεν μπορεί να το ξέρει σίουρα, αλλά εν έσσιει chance να μεν το κάψουμεν σπίτι μας, με 2-3 παρεές μας. Τζιαι εννοείται πως εννά παίζει η Άντζελα με το “κάνω come back”, άτε τζιαι ο Ρουβάς με το “Άντεξα να αρνηθώ ό,τι (την παραλία που) λάτρεψα”…

4
Αποστάσεις στην παραλία

freshpost.gr

Ένα που τα μέτρα που θα κρατήσουμε -όπως φαίνεται για πολύ τζιαιρόν ακόμα- είναι η απόσταση των δύο μέτρων, όπως είπαμε τζιαι πιο πριν. Γι΄ αυτόν θέλω να προετοιμαστείς!

Τι εννοώ; Πέραν που το ότι στη παραλία εννά πηαίνεις με τις καρεκλούες τζιαι το χαλούι σου για να μεν κάτσεις πάνω στα δημόσια κρεβατάκια άμπα τζιαι κολλήσεις τίποτε, θα κρατάς τζιαι απόσταση ασφαλείας. Σκέφτου… 2-2 παρεές (άτε το πολύ τρεις) κάθε 2-3 μέτρα.

Και να μην ξεχνιόμαστε, οι παραλίες προς το παρόν ανοίξαν μόνο για κολύμπι, βούττα δροσίστου λλίο τζιαι έφυες!

5
Μάσκες: New collection SS-20

Cretablog

Το φετινό καλοκαίρι όλοι θα έχουμε ένα κοινό πρόβλημα: τα παλλιά μας ρούχα που εν θα μας μπαίνουν – λόγω των κιλών της καραντίνας!

Μιας τζιαι ανοίξαν τα καταστήματα τωρά με τη χαλάρωση των μέτρων, οι παραπάνω εβουρήσαν να παν να πιάσουν ρούχα να περάσουν το καλοκαίρι τους. Για όσους δεν το ήξεραν: έσσιει τζιαι νέες collection – μασκούες, γαντούθκια σετ!

Υστερόγραφο: Μπορεί ούλλα να δείχνουν ότι η καραντίνα να εν προς το τέλος της, αλλά αν δεν συμπεριφερτούμε σωστά, τότε πολλά σύντομα -ίσως- να μας τα ξανά κλείσουν ούλλα! Για να μεν πάμε πίσω στα παλιά, λοιπόν (στο 1 sms τη μέρα τζιαι γενικά στα πιο αυστηρά μέτρα), εν πρέπει σε καμιάν περίπτωση να επαναπαφτούμε. Ατομική ευθήνη τζιαι πρόληψη πάνω που ούλλα… ΠΕΡΚΙ ΠΑΜΕΝ FIG TREE, όι τίποτε άλλο! 😉

Εσύ με ποια που τις πιο πάνω καταστάσεις εταυτίστηκες ήδη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending