fbpx

Κι όμως! Ο Mix FM πραγματοποίησε 4 parties που θα μας μείνουν αξέχαστα!

Επειδή εμείς φροντίζουμε να σε κρατάμε ενήμερο για όσα ωραία συμβαίνουν στο νησί μας, πρέπει να σου πούμε πως ο Mix FM ένωσε τις δυνάμεις του για το μεγαλύτερο διαδικτυακό μουσικό πάρτι του Σαββατοκύριακου! Τόσο για τους φίλους μας σε περιορισμό, όσο και για ‘σένα που τo παρακολούθησες ζωντανά μέσα από τη σελίδα του www.mixfmradio.com.

3 πόλεις, 4 αξέχαστα parties από τον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Mix FM το μεγαλύτερο Live Video Link Tour που έγινε ποτέ στο νησί μας, μεταφέροντας το μήνυμα πως είμαστε όλοι «κοντά», έστω και από απόσταση! Η μουσική έχει τη δυνατότητα να εκμηδενίζει τις αποστάσεις και να ενώνει τους ανθρώπους μ’ ένα τρόπο μαγικό.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, αφιερώσαμε εκατοντάδες τραγούδια στους φίλους μας που βρίσκονται σε περιορισμό, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε, μα πάνω απ’ όλα διασκεδάσαμε με ασφάλεια και καλή παρέα!

Το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε την Παρασκευή 15 Μαΐου από το Ξενοδοχείο της Καραντίνας “Loutsiana” στην Αγία Νάπα, όπου ο μοναδικός Βασίλης Εγγλέζος ταξίδεψε μουσικά τους φίλους μας σε καραντίνα, ενώ οι αγαπημένες ραδιοφωνικοί παραγωγοί Ιωάννα Λαμπροπούλου και Έλενα Ολυμπίου μετέφεραν τα δικά σου μηνύματα και αφιερώσεις!

Το Σάββατο 16 Μαΐου με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στα ύψη, οι Κάλια Ελευθερίου, Δήμητρα Σιβρή και DJ El Gato φόρεσαν το μαγιό τους και πήγαν παραλία! Τo Request Show βγήκε live, από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα από το Columbia Beach, στη Λεμεσό, τον πιο summerish προορισμό της πόλης.

Σκυτάλη πήρε στις 18:30 το απόγευμα μια συνεργασία του Ghetto Funk, Μix FM και State Night Club πoυ θα μας μείνει αξέχαστη! Το Ghetto Funk – Sunset Stories powered by Smirnoff, live από το ψηλότερο κτήριο της πρωτεύουσας με τους DJ Paradise και Englezos στα decks! Ένα μοναδικό υπερθέαμα από τον 36ο όροφο του 360 Nicosia, με πανοραμικά πλάνα, σε μια παραγωγή που θα θυμόμαστε για καιρό!

Από το ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας κατευθείαν στο σπίτι σας με το πιο summerish event ✌️

Δείτε το Ghetto Funk – Sunset Stories live στο twitch.tv/mixfmcyprus

Posted by Mix FM Radio on Saturday, May 16, 2020

Τελευταίος σταθμός στις 20:30 το βράδυ, το ξενοδοχείο Καραντίνας “Τsanotel” στη Λεμεσό! Το Tour ολοκληρώθηκε μ’ ένα δίωρο “Quarantine Request Show” παρέα με τους DJs El Gato και Κanaris και τις Δήμητρα Σιβρή και Κάλια Ελευθερίου.

Οι “καραντινολεβέντες” και “καραντινολεβέντισες” διασκέδασαν με τις μουσικές επιτυχίες του Mix FM, ενώ οι φίλοι και οι οικογένειες τους μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσα από τις σελίδες του Mix FM, για να τους αφιερώσουν τραγούδια.

Ήρθαμε όλοι πιο κοντά και περάσαμε το ηχηρό μήνυμα πως κανείς δεν μένει μόνος του αυτές τις μέρες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending