fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους ποια αγαπημένη τους συνήθεια από την καραντίνα θα κρατήσουν!

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας εσύ και ο καθένας μας υιοθέτησε κάποιες συνήθειες που δεν τις είχε πριν, είτε λόγω πιεσμένου χρόνου, είτε επειδή τώρα βρήκε την ευκαιρία με τον “εγκλεισμό” να αναπτύξει νέα hobbies και ασχολίες!

Εμείς ρωτήσαμε 5 Κύπριους και Κύπριες για τις συνήθειες που απέκτησαν και αν σκέφτονται να τις κρατήσουν και μετά την καραντίνα!

Δες τι μας απάντησαν:

1
Κυριακή, 19 ετών

FirstCry Parenting

«Μια συνήθεια που σίγουρα θα κρατήσω και μετά την καραντίνα είναι οι περισσότερες ώρες που περνούσα με την οικογένειά μου! Είναι γεγονός ότι πριν την καραντίνα -σχεδόν ποτέ- δεν περνούσα ποιοτικό χρόνο μαζί τους, λόγω των υποχρεώσεων που είχε ο καθένας από εμάς.
Μέσα από την καραντίνα έμαθα πολλά πράγματα απ’ την οικογένεια και νιώθω ακόμη πιο συνδεδεμένη μαζί τους! Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρουμε να διατηρήσουμε αυτήν τη συνήθεια, γιατί είναι από τα πιο σημαντικά άτομα που υπάρχουν στη ζωή μου!»

2
Αντρέας, 20 ετών

«Η αγαπημένη μου συνήθεια που υιοθέτησα στην καραντίνα είναι το gaming! Ήταν κάτι το οποίο μου άρεσε από παλιά, αλλά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων (αφού συνδυάζω δουλειά και Πανεπιστήμιο) δεν είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ!
Τώρα, όμως, που βρισκόμασταν στο σπίτι είχα περισσότερες ώρες στη διάθεσή μου να παίζω online καθώς και να συνδέομαι με τους φίλους μου και έτσι ξανα θυμήθηκα πόση πλάκα είχε! Γι’ αυτό και δεν σκοπεύω να το σταματήσω και με κάθε ευκαιρία θα παίζω!»

3
Μαρία, 20 ετών

PxHere

«Η αγαπημένη μου συνήθειά από την καραντίνα που θα κρατήσω είναι το περπάτημα. Λόγω του ότι μένω σε χωριό, είχα την ευκαιρία να βγω περισσότερες φορές έξω στη φύση και να ανακαλύψω, να φωτογραφίσω υπέροχα τοπία που δεν ήξερα ότι υπήρχαν!
Κάνοντας περπάτημα, λοιπόν, ανακάλυψα πολλά… και αυτό ήταν μαγευτικό! Μέσα από τη νέα αυτή συνήθεια, κατάλαβα και ποιο χόμπι μου ταιριάζει… η φωτογραφία!»

4
Σάββας, 22 ετών

BikeRadar

«Αυτό το οποίο θα συνεχίσω να κάνω και μετά την καραντίνα είναι η ποδηλασία! Είναι κάτι το οποίο είχα πάρα πολλά χρόνια να κάνω, παρόλο που είχα το ποδήλατο πάντα να “στολίζει” την αυλή του σπιτιού μου.
Έτσι ένα απόγευμα ξύπνησα από τον μεσημεριανό μου ύπνο και έβλεπα το ποδήλατο μου ξεχασμένο σε μια γωνιά και λέω δεν πάω μια βόλτα… και έτσι κι έγινε! Ανεβαίνοντας στο ποδήλατο μου όχι μόνο θυμήθηκα τις παιδικές μου αναμνήσεις, αλλά ξέχασα όλα τα προβλήματα και τις αρνητικές σκέψεις που είχα… ένιωσα αναζωογονημένος!
Έτσι η ποδηλασία είναι μια συνήθεια είναι στην καθημερινότητα μου (εν καιρώ καραντίνας), αλλά θα συνεχίσω να την έχω!»

5
Παναγιώτα, 20 ετών

IamExpat

«Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού, βρήκα την ευκαιρία να εξασκήσω τις δεξιότητες μου στις ξένες γλώσσες! Συγκεκριμένα, εδώ και μερικά χρόνια προσπαθώ να μάθω Γερμανικά, αλλά λόγω των πολύωρων μαθημάτων που έχουμε στη σχολή, μόνο μερικές φορές κατάφερνα να ξεκλέβω λίγο χρόνο για να ασχοληθώ μαζί τους!
Επομένως, αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία… Βέβαια, δεν ξέρω πόσο σύντομα θα καταφέρω να ταξιδέψω σε μια γερμανόφωνη χώρα, για να τα μιλήσω κιόλας… Παρ’ όλα αυτά σκεφτόμαστε θετικά και εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε όλα μας τα όνειρα και τις επιθυμίες!»

Γράψε μας και εσύ ποια συνήθεια απέκτησες και σίγουρα θα την κρατήσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending