fbpx

5 πρωτότυπες ιδέες για να διασκεδάσεις με την παρέα σου τώρα που είμαστε «ελεύθεροι»!

Έχεις  κουραστεί μετά από 2 μήνες στο σπίτι; Επιτέλους έχει έρθει η στιγμή που μπορείς να βγεις έξω χωρίς μήνυμα! Αν ψάχνεις να κάνεις κάτι πρωτότυπο για να διασκεδάσεις με την παρέα σου, που σου έχει λείψει τόσο καιρό, τότε είσαι στο σωστό μέρος!

Σου προτείνουμε 5 πρωτότυπες ιδέες, ούτως ώστε να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και να κάνεις κάτι το οποίο είναι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα θα περνάς ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σου!

Δες τι σου προτείνουμε:

1
Movie night κάτω απ’ τα αστέρια!

Pinterest.com/Instagram.com: @thewelldressedhouse

Μπορεί στην καραντίνα να είδες ό,τι υπήρχε στο Netflix, όμως τα movie nights με την παρέα είναι -σίγουρα- πολύ διαφορετικά. Έχουν άλλη χάρη!

Τώρα που το «επιτρέπει» και ο καιρός, αλλά και ο νόμος – μιας και δεν πρέπει πλέον να στέλνουμε μήνυμα για να κυκλοφορήσουμε, πάρε τα φιλαράκια σου μαζευτείτε σε μια βεράντα / αυλή, πάρτε και τα pop corn σας και δείτε όλοι μαζί μια αγαπημένη σας ταινία!

2
Βραδιά καραόκε (για πολύ γέλιο!)

thetimes.co.uk/CORBIS

Μπορείς να βρεθείς με την παρέα σε ένα σπίτι ώστε να κάνετε “karaoke night” τηρώντας -φυσικά- όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και εννοείτε όχι πάνω από 10 άτομα μαζεμένοι στον ίδιο χώρο!

Φυσικά για αυτόν που θα έχει την καλύτερη φωνή ή -τέλοσπαντον- θα κοντέψει να αγγίξει περισσότερο τις νότες και τον ρυθμό, μπορεί να υπάρχει ένα μίνι βραβείο – έπαθλο… Και πού ξέρεις, μπορεί κάποιος να ανακαλύψει το ταλέντο του και να δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό τραγουδιού! 😉

3
Mystery boxes

mystery-boxes-masterchef
saltwire.com/Video screenshot from MasterChef Canada – Contributed

Θα διερωτάσαι τώρα τι εννούμε με το mystery box; Μπορείς να διαλέξεις διάφορα υλικά για τον φίλο σου που θα μαγειρέψει και μετά θα κριθεί -φυσικά- από όλα τα άλλα μέλη της παρέας για να υπάρχει αντικειμενικότητα!

Αυτό μπορείς να το κάνεις για όλα τα μέλη της παρέας για να έχει πλάκα! Αν πάλι δεν είσαι τόσο καλός στη μαγειρική, τουλάχιστον θα είσαι χορτασμένος από τα πιάτα των υπολοίπων!

Extra tip: την τελευταία μέρα όποιος συγκεντρώσει τη ψηλότερη βαθμολογία θα πάρει ένα συμβολικό δώρo από την παρέα, το οποίο θα σκεφτείτε και θα συμφωνήσετε όλοι μαζί!

4
Escape room

Quartz

Τα escape rooms είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι, το οποίο ακόμα κι αν το έχεις ακουστά σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο το κάνεις συχνά! Για όσους, όμως, δεν το έχουν ακουστά, το παιχνίδι έχει ως εξής: οι παίκτες βρίσκονται κλειδωμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο, προσπαθώντας να λύσουν διάφορους γρίφους και σπαζοκεφαλιές για να καταφέρουν να δραπετεύσουν!

Τα escape rooms υπόσχονται ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης, δοκιμάζοντας τη λογική και τις δεξιότητες σου! Υπάρχουν σε όλες τις πόλεις και θα επαναλειτουργήσουν όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, αφού προετοιμάζονται κατάλληλα για να υποδεχθούν τους παίχτες τους!

5
Roadtrip… και όπου σας βγάλει!

Travel Like A Pro

Μπορείς να πάρεις 2-3 φίλους και να ξεκινήσεις για μια βόλτα με το αυτοκίνητο, χωρίς να έχετε στο νου κάποιο συγκεκριμένο προορισμό… Αυτό είναι μια πρωτότυπη ιδέα, αφού -συνήθως- στην πίεση της καθημερινότητας έχουμε πάντα στο μυαλό που πρέπει να πάμε ανα πάσα στιγμή!

Ξεκινώντας, λοιπόν, για το άγνωστο θα σε εξιτάρει και θα ανακαλύψεις νέα τοπία που ίσως δεν ήξερες ότι υπήρχαν!

 Γράψε σε σχόλιο ποια άλλη πρωτότυπη ιδέα σκέφτηκες για να διασκεδάσεις με την παρέα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending