fbpx

13χρονος στην Αμερική έχει ήδη 4 πτυχία… κι εσύ ακόμα «παλεύεις» για το πρώτο!

Έρχεται… Κοντεύει η «Άγια» τζιείνη μέρα που θα πιάσεις επιτέλους το πτυχίο; (Αν τελικά γίνουν οι αποφοιτήσεις φέτος φυσικά…) Πόσα χρόνια το παλεύεις τζιαι λαλείς «Φέτος εν η χρονιά μου, θα το πιάσω ρε!»;

Ο 13χρονος Jack Rico από τις ΗΠΑ πάντως έπιασεν το ήδη και μάλιστα όχι μόνο ένα, αλλά 4 τζιαι πάει για το πέμπτο του…

Όχι, δε σου κάμνουμε φάρσα! Ο Jack είναι μόνο 13 χρονών και μέσα σε 2 χρόνια κατάφερε να πάρει 4 πτυχία (τέχνη, human expression, social behavior and social science), αφού είχε μπει στο πανεπιστήμιο σε ηλικία μόλις 11 ετών!

nintendo.co.uk

Εμείς, το πολύ – πολύ στην ηλικία του να επαίζαμε με το Nintendo DS τη νέα μας «κασεττούα» “New Super Mario Bros” τζιαι να μην εκαταφέρναμε τζιόλας να περάσουμε όλα τα στάδια.

Είναι αξιοσημείοτο ότι ο 13χρονος φίλος μας αποτελεί τον νεότερο φοιτητή που έχει αποφοιτήσει ποτέ από το κολέγιο Φούλερτον και σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, από το οποίο έχει λάβει -μάλιστα- και πλήρη υποτροφία!

Όπως ο ίδιος δηλώνει, ο στόχος του είναι να λάβει πτυχίο Ιστορίας, ωστόσο δε βιάζεται, καθώς βρίσκεται ακόμα στο στάδιο που προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς θέλει να κάνει στη ζωή του. Ελπίζουμε (και του ευχόμαστε) να μην του πάρει όσο τζιαιρό μας επήρε εμάς πάντως!

foxnews.com/Sara Ancich Photography

Α τζιαι για να σε προλάβω… Όχι δεν είναι «ένα σπάσμα που του αρέσκει μόνο να διαβάζει τζιαι εν κάμνει τίποτε άλλο ούλλη μέρα», αφού σύμφωνα με τον ίδιο πέραν του διαβάσματος, του αρέσουν πολύ και άλλες δραστηριότητες, όπως το να παίζει βιντεοπαιχνίδια (α βρήκαμε τζιαι ένα κοινό τελικά – λαλείς να είσαι τζιαι εσύ ιδιοφυΐα καταβάθος;)!

Και παρότι λόγω κορωνοϊού έχουν ακυρωθεί όλες οι τελετές αποφοίτησης στις ΗΠΑ, αλλά επειδή, όπως καταλαβαίνεις, μιλούμε για ειδικήν περίπτωση, του ετοίμασαν μια ιδιαίτερη τελετή μόνο για χάρη του! 

Δες το πιο κάτω video και γνώρισε τον μικρό Jack με τα πτυχία του!

Εσύ ακόμα προσπαθείς να πιάσεις το πρώτο πτυχίο; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending