fbpx

4+1 λόγοι για να δηλώσεις συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του ΟΝΕΚ «ReCOVer20»!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, έφτασε επιτέλους κι αυτή η στιγμή που όλοι περιμέναμε με αγωνία τόσο καιρό. Η στιγμή που θα βγαίναμε από το σπίτι, μετά την καραντίνα και τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε όλοι. Για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, αλλά και τους γύρω μας.

Έλα όμως που για κάποιους ήταν πιο δύσκολο όλο αυτό είτε γιατί το βίωσαν μόνοι είτε γιατί αντιμετώπισαν κάποιες δυσκολίες που δεν μπορούσαν να διαχειριστούν, με αποτέλεσμα να έχει επηρεαστεί η καθημερινότητά τους.

Αν θες κι εσύ να βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους να επιστρέψουν στην κανονικότητά τους, αν έχεις έξυπνες ιδέες και απλά χρειάζεσαι χρηματοδότηση, τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας «ReCOVer20». Δες πιο κάτω, 4+1 λόγους για τους οποίους πρέπει να συμμετέχεις.

  1. Θα έχεις την ευκαιρία να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις δράσεις, οι οποίες θα αναδεικνύουν το αίσθημα της αλληλεγγύης και της έμπρακτης στήριξης σε άτομα, ομάδες ατόμων και κοινότητες που έχουν επηρεαστεί από την κρίση της πανδημίας.

2. Μέσα από τις ιδέες σου, θα βοηθήσεις στην πρόληψη, ενημέρωση και αντιμετώπιση              ψυχοκοινωνικών και άλλων προβλημάτων που προέκυψαν μέσα από την πανδημία.

3. Θα δείξεις τι σημαίνει για σένα καινοτομία μέσα από τη χρήση καινούργιων εργαλείων,         πρακτικών και προσεγγίσεων που πιστεύεις ότι μπορούν να βοηθήσουν μια συγκεκριμένη     ομάδα ατόμων.

4. Θα συμβάλλεις ενεργά με τις ιδέες σου στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του                πολιτισμού και της κοινωνικής ευημερίας.

5. Θα λάβεις επιχορήγηση μέχρι €5.000, για να υλοποιήσεις τα προγράμματα /                        δραστηριότητες που προτείνεις.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ή ομάδες νέων μέχρι 35 ετών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.onek.org.cy.

Τα εγκεκριμένα σχέδια θα υλοποιηθούν από την 1η Ιουλίου 2020 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020 και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 12/06/2020 για δράσεις που θα υλοποιηθούν μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2020 και μέχρι 09/09/2020 για δράσεις που θα υλοποιηθούν μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22402617 / 25443079 και στην ηλ. διεύθυνση recover20@onek.org.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending