fbpx

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου στηρίζουν το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης, στηρίζουν ενεργά το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και βρίσκονται δίπλα στα παιδιά με καρκίνο, διαθέτοντας σε όλα τα καταστήματά τους το καλοκαιρινό βραχιόλι ζωής με το μήνυμα «Βάλε χρώμα στη ζωή σου», καθώς και υφασμάτινες, μοντέρνες μάσκες που έχουν δημιουργηθεί (Σχέδιο Εικαστικός Νικόλας Λαδόμματος) για την προστασία του κοινού, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα της πανδημίας.

Με στόχο την ενίσχυση του οράματος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου συμβάλλουν για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα και σας προσκαλούν να στηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία. Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο στις Υπεραγορές Παπαντωνίου σε όλες τις πόλεις, στην τιμή των €6.00 ενώ η ρούχινη μάσκα διατίθεται στην τιμή των €8.00. Η κάθε μικρή εισφορά είναι μεγάλης σημασίας για το έργο του ιδρύματος.

Πιστές στη δέσμευσή τους για ειλικρίνεια, με προτεραιότητα τον άνθρωπο και με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου στηρίζουν ενεργά με την κοινωνία και επιδιώκουν μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων και ενεργειών, να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν το κοινό στοχεύοντας στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για όλους.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending