fbpx

Δες πώς σου προτείνουμε να περάσεις το τριήμερο του Κατακλυσμού!

Μιας και ο καιρός απ’ ότι φαίνεται θα μας κάνει τη χάρη φέτος και θα είναι αρκετά καλός το τριήμερο του Κατακλυσμού, σκεφτήκαμε και σου προτείνουμε μερικές ιδέες για να περάσεις το ερχόμενο τριήμερο!

Ακόμα κι αν δεν κανόνισες ήδη να πας κάπου και τις 3 μέρες, προλαβαίνεις ακόμα να οργανώσεις την παρέα σου για να κάνετε κάτι (έστω μόνο τη Δευτέρα του Κατακλυσμού).

Δες εδώ τις ιδέες που σου προτείνουμε:

1
Κατακλυσμός χωρίς θάλασσα… γίνεται; Δεν γίνεται!

Instagram.com/@harisandreas

Αν είσαι από τους τυχερούς που οι εξετάσεις σου τέλειωσαν μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο τριήμερο με τη παρέα σου, σε Πρωταρά / Αγία Νάπα, Λεμεσό, Λάρνακα ή Πάφο!

Αν πάλι σου έμειναν μερικά μαθήματα μέχρι να τελειώσεις, μπορείς να περάσεις τουλάχιστον τη Δευτερά σε κάποια παραλία και να διαβάσεις τις υπόλοιπες ημέρες.

Όπως και να ‘χει, εμείς σου προτείνουμε μερικές από τις πιο ωραίες θάλασσες (και τις πιο καθαρές της Ευρώπης) για να πας στην κάθε περιοχή: Πρωταράς – Fig Tree bay, Αγία Νάπα – Nissi Beach, Λάρνακα – Παραλία Φοινικούδων, Λεμεσός – Lady’s Mile, Πάφος – Coral Bay.

2
Χαλάρωσε κάνοντας camping!

Freepik.com

Μπορείς να δεις το τριήμερο σαν μια ευκαιρία για να κάνεις camping με τους κολλητούς ή/και το ταίρι σου!

Εξοπλειστείτε καταλλήλως, βρείτε το κατάλληλο μέρος (π.χ Πόλη Χρυσοχούς, Πλατάνια, Πρόδρομο) για να στήσετε τη σκηνή σας και καλή σας ξεκούραση. Αν σας “περνά” μπορείτε να ψήσετε (σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους) για να απολαύσετε περισσότερο τη βραδιά σας.

3
Τραπέζι με τους φίλους ή την οικογένεια!

naxostimes.gr

Αν δεν θες να βγεις εκτός σπιτιού ή έστω οι υποχρεώσεις σου δεν το επιτρέπουν, μπορείς να οργανώσεις ένα τραπέζι με την παρέα σου ή με την οικογένεια σου!

Με καλή παρέα, καλό φαγητό και λίγη δόση μουσικής θα περάσετε σίγουρα υπέροχα, ακόμα και στο σπίτι.

4
Road trip σε παραδοσιακά χωριά της Κύπρου!

Check In Cyprus

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να οργανώσεις μια μονοήμερη εξόρμηση σε κάποιο παραδοσιακό χωριό της Κύπρου, αν έχεις όρεξη μπορείς να επισκεφθείς 2-3 χωριά αν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση!

Σου έχουμε προτάσεις και για όμορφα χωριουδάκια μακριά από τη βαβούρα των παραλιών και γενικότερα των παραλιακών spots! Μπορείς να πας στον Αγρό, στην Κυπερούντα, στις Πλάτρες, στα Λεύκαρα ή στην Άλωνα κ.α (κάνε κι εσύ το search σου πριν ξεκινήσεις).

5
Private Party!

Pinterest.com

Ένα “private party” στο μπαλκόνι του διαμερίσματός σου ή στην αυλή του σπιτιού σου, θα είναι ό,τι πρέπει αν απλά θες να κάτσεις χαλαρά στο σπίτι!

Ιδανικά μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου για ποτό και ναργιλέ (εννοείται και λίγα τσιμπήματα) και να χαλαρώσετε μαζί κουβεντιάζοντας, ακούγοντας μουσική, παίζοντας χαρτιά/τάβλι ή ακόμα και βλέποντας Netflix.

6
Πάμε όλοι μαζί σε μια… συναυλία!

sinavlies-kalokairi-kipros-2022
youfly.com/koutipandoras.gr

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι «γεμάτο» συναυλίες και live εμφανίσεις από αγαπημένους μας καλλιτέχνες!

Μην χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία και να απολαύσεις λίγη διασκέδαση, χωρίς να ανησυχείς για το πρωινό ξύπνημα της επόμενης μέρας. Αυτά είναι τα καλά των τριημέρων… Δες εδώ ποιοι τραγουδιστές έρχονται, πού και πότε! 😉

Εσύ πώς θα περάσεις φέτος τον Κατακλυσμό; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending