fbpx

5 αγαπημένα στέκια των Κύπριων φοιτητών για το καλοκαίρι!

Τώρα που οι εξετάσεις έχουν τελειώσει και το καλοκαίρι σε περιμένει να απολαύσεις την «απελευθέρωση» σου από τις υποχρεώσεις του πανεπιστημίου, έχεις σκεφτεί ποιους χώρους θα επισκεφθείς;

Το καλοκαίρι για τον κάθε φοιτητή σημαίνει διασκέδαση, μουσική και παρέα. Μπορείς να δεις πιο κάτω μερικούς χώρους που οι Κύπριοι φοιτητές έχουν καθιερώσει σαν τα “στέκια” τους!

Αυτοί είναι οι χώροι που επισκέπτεται κάθε φοιτητής τα καλοκαίρια:

must.com.cy

Το γνωστό και αγαπητό από τον Κύπριο φοιτητή, “Kaliva on the beach” αποτελεί ένα από τους πιο ωραίους χώρους που μπορείς να επισκεφθείς με την παρέα σου!

Βρίσκεται στην Αγία Νάπα και τα τελευταία χρόνια δεν παραλείπεται από τη λίστα του φοιτητή. Στο kaliva μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου ποτό, όπως επίσης και να παραγγείλεις νόστιμο φαγητό.

Τα βράδια προγραμματίζονται διάφορα events, κυρίως με R&B μουσική, αλλά και ελληνικά τραγούδια.  

myguidecyprus.com

Το πλέον γνωστό -σχεδόν σε όλους μας- Patio Cocktail Bar που βρίσκεται σε πάροδο της οδού Λήδρας και είναι ένας εντυπωσιακός χώρος, όπου μπορείς να περάσεις τη βραδινή σου έξοδο παρέα με φίλους, αλλά και οικογένεια.

Ο χώρος τραβάει την προσοχή του επισκέπτη, καθώς το Patio είναι ένα αναπαλαιωμένο σπίτι με εξωτερική αυλή.

Εκεί μπορεί να απολαύσεις πρωτότυπα cocktails, μεγάλη λίστα κρασιών και ισπανικά tapas!

theculturetrip.com

Ένας μοναδικός χώρος χαλάρωσης, που βρίσκεται στη Λευκωσία. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας, αφού εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί “must” προορισμό για τον Κύπριο φοιτητή.

Στεγάζεται σε ένα παλιό σπίτι με ένα φανταστικό κήπο, βυθισμένο μέσα σε πλούσια βλάστηση! Τα μουσικά ακούσματα στο New Division, είναι κυρίως alternative rock και αγγλικά τραγούδια.

Αν είσαι λάτρης της χαλαρής ατμόσφαιρας και της παγωμένης μπύρας, αυτός είναι σίγουρα ο ιδανικός χώρος για σένα!

myguidecyprus.com

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα ο εντυπωσιακός χώρος Columbia beach, που βρίσκεται στην όμορφη Λεμεσό.

Στο Columbia beach, μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά κοκτέιλ καθώς επίσης και να δοκιμάσεις τις πλούσιες γεύσεις από Διεθνή κουζίνα. 

Σε περίπτωση που ζεσταθείς μπορείς να κολυμπήσεις στην εξωτερική πισίνα, αλλά εννοείται ότι μπορείς να κάνεις τις βουτιές σου και στην παραλία!

blog.gatemepro.com

Ίσως ένας από τους πιο ανεβαστικούς και μοναδικούς χώρους που επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι ο Κύπριος φοιτητής!

Κάθε καλοκαίρι το Guaba, ετοιμάζει μοναδικά events τα οποία σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε parties στο εξωτερικό, αφού τόσο οι ζωγραφιές στους τοίχους, όσο και η διάταξη του χώρου είναι αρκετά εντυπωσιακή και ελκύει το νεανικό κοινό.

Το Guaba φιλοξένησε αρκετές φορές στην σκηνή του τον διάσημο DJ Martin Garrix, ταξιδεύοντας έτσι το κοινό του σε μια αξέχαστη μουσική διάσταση.

Αν είσαι ο party animal της παρέας, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να «ψήσεις» την παρέα σου να γίνει (και) το δικό σας στέκι αυτό το καλοκαίρι!

Εσύ σε ποιο στέκι θα συχνάζεις αυτό το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending