fbpx

Η ΕΚΟ Κύπρου παρέδωσε στην τυχερή νικήτρια το πρώτο HYUNDAI TUCSON!

Χαμόγελα για την πρώτη υπερτυχερή του μεγάλου διαγωνισμού “EKO Smile App”, που απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο επιβατικό όχημα HYUNDAI TUCSON, αξίας €20,900. Η μεγάλη νικήτρια, Τασούλα Νικολάου, παρέλαβε το πολυτελές αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου στη Μαρίνα Λεμεσού, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργου Γρηγορά και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 09/03/2020 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι όσοι εγκατέστησαν στην κινητή τους συσκευή την εφαρμογή “EKO Smile”. Η πρώτη μεγάλη νικήτρια προέκυψε ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου στην ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση αίθουσα Regus, παρουσία του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργου Γρηγορά, του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκου Κόκκινου, καθώς και του Νομικού Συμβούλου κ. Κυριάκου Θεοδωρίδη από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου.

Οι χρήστες του EKO Smile App θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμα δύο αυτοκίνητα HYUNDAI TUCSON 1.6MPi PETROL 132PS STYLE PLUS MANUAL, με τιμή λιανικής πώλησης €20,900. Για να μπορέσετε κι εσείς να τα διεκδικήσετε, εγκαταστήστε τώρα δωρεάν στην κινητή σας συσκευή το “EKO Smile App” – μέσω των Google Play και App store – και κάντε εγγραφή.

Ανάμεσα στα προνόμια που απολαμβάνουν οι χρήστες της εφαρμογής είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας και πληρωμής καυσίμων ανέπαφα, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές προβαίνουν σε οποιαδήποτε αγορά από τα πρατήρια ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles, δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς που μπορούν να εξαργυρώσουν σε προϊόντα καταλόγου με ειδικά μειωμένες τιμές.

Παράλληλα, η ΕΚΟ Κύπρου προχωρά και σε νέες σημαντικές αναβαθμίσεις αυτής της καινοτόμου εφαρμογής. Πλέον, οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να προβούν σε εξ αποστάσεως και επιτόπου πληρωμή για τις αγορές τους από τα πρατήρια ΕΚΟ, μέσω του πορτοφολιού της εφαρμογής “EKO Smile”. Επιπλέον, παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα να επικοινωνούν απευθείας με εκπρόσωπο της ΕΚΟ Κύπρου, υποβάλλοντας τα ερωτήματά τους, προκειμένου να επιλύονται άμεσα όποια ζητήματα τυχόν προκύπτουν.

Η ΕΚΟ Κύπρου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, θα συνεχίσει να καινοτομεί και να προσφέρει άριστης ποιότητας υπηρεσίες, αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό τρόπο συναλλαγών με την καινοτόμα εφαρμογή “EKO Smile”, ώστε να εξασφαλίσει στους καταναλωτές την πιο άμεση, γρήγορη και ασφαλή αγοραστική εμπειρία που μπορούν να βιώσουν.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending