Η Κύπρια τραγουδοποιός Táltsie κυκλοφόρησε το δεύτερο single της «Delirious»!

Η Κύπρια Ιndie-Pop-Soul τραγουδοποιός επέστρεψε τώρα με το δεύτερο single της με τίτλο «Delirious», από το πρώτο επερχόμενο EP της «ToYou». Η TÁLTSIE έχει παίξει ήδη στο Φεστιβάλ Φέγγαρος το 2019 ως μια από τις νεαρότερες σε ηλικία καλλιτέχνες, ενώ έχει προσκληθεί και παρουσιαστεί σε μουσικές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στο “Roadtrip”.

Η 20χρονη Κύπρια τραγουδοποιός ζει και δημιουργεί στο Βερολίνο. Με επιρροές από πολλά και διάφορα μουσικά ακούσματα, η TÁLTSIE δημιούργησε το δικό της μοναδικό μουσικό στιλ που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από τον δυναμικό, αλλά ταυτόχρονα εύθραυστο ήχο και τα ξεχωριστά φωνητικά της.

Τα συναισθηματικά φωνητικά και οι αρμονίες, η a capella εισαγωγή του τραγουδιού, η απαλή finger-style, ακουστική κιθάρα, καθώς και τα επαναλαμβανόμενα μελωδικά θραύσματα του πιάνου, σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά όργανα ενισχύουν τη συναισθηματική ατμόσφαιρα του «Delirious», δημιουργώντας μια άμεση μουσική εμπειρία για τον ακροατή. «Προσποίηση. Φορώντας μεν μια ατσάλινη μάσκα, αλλά γνωρίζοντας ότι ακόμη είσαι ανέτοιμος. Η προσπάθεια εξισορρόπησης δύο πολύ διαφορετικών εσωτερικών προσωπικοτήτων», έτσι περιγράφει η τραγουδοποιός το νέο της single εν συντομία.

Στο πρώτο της EP λοιπόν θα ακούσουμε μια επιλογή από πέντε τραγούδια που έχει παρουσιάσει η TÁLTSIE τα τελευταία χρόνια.

«Η TÁLTSIE χάνεται μέσα στην ερμηνεία, βρίσκεται 100% μέσα στον κόσμο του τραγουδιού που η ίδια δημιούργησε, είναι λες και την καταβροχθίζει το τραγούδι», γράφει ο Κύπριος δημοσιογράφος Μιχάλης Μιχαηλίδης για τη νεαρή μουσικό.