fbpx

«Υπερήφανος Υποστηρικτής Σου»: Η νέα εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΟΠΑΠ Κύπρου!

Στην αρχή της έκτης δεκαετίας παρουσίας της στην Κύπρο, η ΟΠΑΠ Κύπρου ανανεώνει την επικοινωνία της με τους ανθρώπους του τόπου, προτάσσοντας τη νέα εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας. Το τηλεοπτικό σποτ το οποίο προβάλλεται από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, αποτυπώνει με υπέροχες εικόνες και ερμηνεύει αυθεντικά τη δημιουργική σχέση που η ΟΠΑΠ Κύπρου δημιούργησε με τον άνθρωπο και τον τόπο. Σχέση η οποία για πενήντα και πλέον χρόνια βασίζεται στην αμφίδρομη εκτίμηση και σεβασμό, αποτελώντας ταυτόχρονα και τη βάση για τη συνέχεια της πορείας της ΟΠΑΠ Κύπρου στην κυπριακή κοινωνία.

Αν θα έπρεπε να αναδείξουμε τον πρωταγωνιστή, τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη αυτής της νέας επικοινωνιακής ταινίας της ΟΠΑΠ Κύπρου, τότε θα αναφέραμε τον ίδιο τον άνθρωπο του τόπου μας! Γιατί αυτός αποτελεί το κίνητρο και την έμπνευση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ Κύπρου, όπως αυτή εκδηλώνεται στους πέντε πυλώνες δράσης της. Την Υγεία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και τον Αθλητισμό. Ο κάθε ένας άνθρωπος του τόπου λοιπόν, θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ο έκτος και βασικός πυλώνας από τον οποίο αντλούν τη στήριξή τους οι υπόλοιποι πέντε, της κοινωνικής δράσης της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, ταυτισμένη με την κυπριακή κοινωνία από το 1969, επικοινωνεί αυτή τη φορά απευθείας με τον κάθε ένα άνθρωπο της Κύπρου. Με την προσφώνηση «Εσύ!», αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που ο ίδιος ο άνθρωπος έχει διαχρονικά στη διαμόρφωση της Εταιρικής Κοινωνικής δράσης της ΟΠΑΠ Κύπρου, ερμηνεύοντας ταυτόχρονα και την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της ίδιας της εταιρίας.

Τέλος, απευθυνόμενη με το πολύ ειλικρινές «Εσύ!», η ΟΠΑΠ Κύπρου εκφράζει στον άνθρωπο του τόπου μας την εκτίμησή της για την εμπιστοσύνη που αυτός προτάσσει στη σχέση του με την εταιρία. Εμπιστοσύνη που επιτρέπει στην ΟΠΑΠ Κύπρου να τον βεβαιώσει ότι παραμένει ο «Υπερήφανος Υποστηρικτής Του»!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending