fbpx

5 Κύπριοι μας λένε τι ανακάλυψαν ψάχνοντας… το κινητό του κοριτσιού τους!

Αρκετά συχνά ακούμε για γυναίκες που «ψαχουλεύουν» το τηλέφωνο του αγοριού τους, αλλά πολλές φορές συμβαίνει και το αντίθετο! Γιατί όσο κι αν το κρύβουμε… και εμείς τα αγόρια «καιγόμαστε» να μάθουμε τα μυστικά που κρύβει το άλλο μας μισό!

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε δει τι ανακάλυψαν 5 Κύπριες αναγνώστριές μας στα κινητά των αγοριών τους, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και το ανδρικό version! Φωτογραφίες, μηνύματα, βίντεο… Τι άλλο άραγε μπορεί να κρύβει ένα κινητό τηλέφωνο;

Δες τι μας απάντησαν 5 Κύπριοι για να σου φύγει η περιέργεια!

1
Ιωακείμ, 20 χρονών

qz.com
  • «Μια φορά έπιασα το τηλέφωνο της για να ελέγξω τα μηνύματα της στο Instagram τζιαί σε μια φάση ήρτε notification που το Tinder, ότι τζιαι καλά έκαμεν match με έναν.
    Νομίζω ήμουν στο τσακ να κάμω φόνο! Εν κάνει που είσσιεν Tinder ενώ ήμασταν σε σχέση, εκανόνιζε θέμας να βρεθεί με έναν τζιαι είχαν ανταλλάξει τζιαι τηλέφωνα…
    Μετά αντιλήφθηκα ότι είσσιεν την εφαρμογή πολλά πιο πρίν με γνωρίσει εμένα τζιαι απλά έσβηνεν την κάθε φορά που εφκένναμε έξω. Εν πολύ το πρόβλημά της!»

2
Ανώνυμος, 22 χρονών

indiatvnews.com
  • «Ελπίζω να μεν βάλεις το όνομα μου επειδή εν να μου φκάλουν τραγούδι! Ήταν λίες μέρες πρίν του Αγίου Βαλεντίνου τζιαι έπιασα το τηλέφωνο της 2 λεπτά για να έβρω το τηλέφωνο της κολλητής της γιατί ήθελα βοήθεια με το δώρο…
    Όπως έκαμνα scroll ήρτε μήνυμα που την «ΜΑΜΑ 2», το οποίο έγραφε «Εν με κόφτει, στες 14 έβρε δικαιολογία να έρτεις ποδά». Εκοπήκαν τα πόθκια μου, εμπήκα τζιαι εδκιάβασα ούλλη τη συνομιλία τζιαι αντιλήθηκα ότι ήμουν «τάρανδος» για παραπάνω που 1 μήνα!
    Ντάξει, εννοείται μετά εχωρήσαμε χωρίς δεύτερη κουβέντα, εν τζιαι είμαι περιπέξιμο της Αγγελικής εγώ».

3
Χρίστος, 20 χρονών

youtube.com
  • «Ήταν τότε που εκλείαμε 2 χρόνια τζιαι ήθελα να της κάμω video με παλιές μας φωτογραφίες, αλλά ήταν ούλλες πάνω στο τηλέφωνό της.
    Γι’ αυτό μια μέρα έπιασα το κρυφά για να τες στείλω πάνω στο δικό μου… Όπως έψαχνα στες φωτογραφίες έπεσα πάνω σε κάτι… γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες προφανώς εν είσσιε στείλει σε μένα.
    Εφκήκεν το γαίμα πάνω στην κελλέ μου, επήα άρχισα εφώναζα όπως τον πελλό τζιαι η απάντηση της ήταν «μωρό μου ενεν τζιείνο που νομίζεις». Τάχα τί; Έφκαλεν τες για ενθύμιο; Anyway όπως εκατάλαβες εσηκώθηκα τζιαι έφυα, εν είχα όρεξη να κάτσω να ακούω τες ψευκιές της! Τούτο ήταν».

4
Αντρέας, 23 χρονών

freepik.com
  • «Τι μου εθύμισες τωρά. Πρίν 3 χρόνια ήμουν μαζί με μια κοπελούα για 3-4 μήνες τζιαι μια μέρα όπως ήμασταν στο cafe έπιασα το τηλέφωνο της για να φκάλουμε selfie.
    Τζιαι όπως το εβάστουν ήρτε μήνυμα στο Instagram που τον δήθεν «κολλητό» μου, τζιαι ελάλεν της «τι κάμνεις όμορφη μου;». Έν ήξερα αν έπρεπε να νευριάσω παραπάνω μαζί του ή μαζί της… Εζήτησα της ήρεμα τζιαι ωραία να μου εξηγήσει.

    Έν τζιαι ήθελε τζιαι δεύτερην κουβέντα, έπιασε το κλάμα τζιαι άρχισε τα συνηθισμένα «ενεν τζιείνο που νομίζεις» τζιαι ξέρογω, εσηκώστηκα έφυα τζιαι εν της εξαναμίλησα ούτε τζιείνης ούτε του άλλου. Εντομεταξύ μετά που λλίο τζαιρό ήταν μαζί!»

5
Μάριος, 19 χρονών

freepik.com
  • «Βασικά εν είχα ποττέ την ανάγκη να ψάξω το τηλέφωνο της, ώσπου σε κάποια φάση άλλαξε τον κωδικό του Instagram της, τζιαι όταν της είπα να μου τον δώσει, άρχισε τις δικαιολογίες τζιαι εν μου τον ελάλε.
    Εεε ντάξει εν άντεξα τζιαι πολλά, μετά που λλίες μέρες έπιασα το τηλέφωνο της κρυφά την ώρα που ετζιοιμάτουν, τζιαι εμπήκα να ελέγξω. Μεν τα πολυλογώ, είδα ότι έκαμε ομαδική συνομιλία με τους παρέες μου τζιαι εμπήκα εδκιάβασα τα μηνύματα!
    ΜΕΓΑ λάθος! Εκατάλαβα ότι εκανονίζαν μου surprise για τα γενέθλια μου, το οποίο προφανώς τζιαι εκατέστρεψα. Ακόμα φακκά μου το η Μαρία έσσιει έναν χρόνο και… νομίζω εν θα το ξεπεράσει ποττέ».

Δύσκολη η δέσμευση τελικά! Ποια «ιστορία» είχε το παραπάνω «ζουμί» για κουτσομπολιό; Περιμένουμε τα σχόλια σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending