fbpx

Κι όμως! Μπορείς και φέτος να ζήσεις την τελετή αποφοίτησής σου… με ξεχωριστό τρόπο!

Φέτος αναμφίβολα ζήσαμε μια χρονιά γεμάτη ανατροπές! Πολλά πραγμάτα τα οποία είχαμε προγραμματισμένα δεν μπορέσαμε δυστυχώς να τα κάνουμε.

Μέσα σ’ αυτά ανηκούν και οι τελετές αποφοίτησης. Τέσσερα χρόνια περιμένεις τη στιγμή να ρίξεις το καπέλο… να ζήσεις αυτήν την ανεπανάληπτη στιγμή και ήρθε τώρα μια πανδημία να σου τα γυρίσει όλα ανάποδα… ε όχι!

Εμείς σου βρήκαμε μερικούς ξεχωριστούς τρόπους για να πραγματοποιηθούν οι τελετές στην Κύπρο!

1
Drive-thru αποφοίτηση

Drive-thru αποφοίτηση
news247.gr

Αρχικά, αυτή η επιλογή θα σου αρέσει σίγουρα… Μιας και περιλαμβάνει αρκετές πουρούες! 😉

Μιλάμε για drive-thru αποφοίτηση και ναι είναι αλήθεια… Το ιδιωτικό σχολείο “Faith Lutheran” του Λας Βέγκας έκανε drive-thru αποφοίτηση στην πίστα “Motor Speedway”! Οι απόφοιτοι έπαιρναν καρό σημαία και πτυχίο μαζί.

Έφταναν στην πίστα τερματισμού κυμάτιζαν τη σημαία και έπαιρναν τα πτυχία τους! Η ομιλία τους γινόταν από το μικρόφωνο, ενώ τα κορναρίσματα εννοιείται ότι έδιναν και έπαιρναν!

2
Αποφοιτήσεις εν πλω

neopolis.gr

Μια άλλη επιλογή που θα θέλαμε να δούμε και στην Κύπρο είναι αυτή! Είναι άκρως καλοκαιρινή και ταιριάζει τέλεια στις δικές μας περιστάσεις, αφού ζούμε σε νησί. Μιλάμε για παραλάβη του πτυχιού μέσω jet sky.

Το λύκειο Somerset Island Prep στο Κι Γουέστ, αντί να επιλέξει τη συνηθησμένη τελετή αποφοίτησης αυτήν την περίοδο, τη διαδικτυακή δηλαδή, το πήγε επίπεδα πιο πάνω, κάνοντας και πάλι την εμπειρία αξέχαστη στους μαθητές του και φυσικά πολύ πιο ανεβαστική!

Κι αν ανυσηχείς για την τήβεννο, εννοείται ότι φορούσαν οι μαθητές. Η διαδικασία, δηλαδή, ήταν ίδια απλά με λίγο διαφορετικό… καλοκαιρινό τοπίο!

3
Ρομποτική αποφοίτηση… μέσω Zoom

euronews.com

Δεν θα μπορούσε να λείπει η επιλογή της διαδικτιακής αποφοίτησης! Όπως είχαμε δει και παλαιότερα σε προηγούμενο άρθρο με παράξενες αποφοιτήσεις, αυτή η online αποφοίτηση ήταν μοναδική.

Συγκεκριμένα, στο Business Breakthrough University στην Ιαπωνία οι φοιτητές πραγματοποίησαν την αποφοίτησή τους, με έναν κάπως πρωτόγνωρο τρόπο, διαδικτυακά χεριρίζοντας το ρόμποτ τους, το οποίο παραλάμβανε το πτυχίο τους αντί για αυτούς!

Τα ρομπότ είχαν στο ένα χέρι tablet, το οποίο έδειχνε το πρόσωπο του κάθε φοιτητή, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος live μέσω κλήσης στο Zoom.

Ενοείται ότι δεν παρέλειψαν να ντύσουν τα ρομποτ με τις επίσημες στολές της αποφοίτησης, ούτως ώστε να είναι και αυτά στο σωστό πνεύμα!

Εσύ ποιο είδος αποφοίτησης θα ήθελες να ζήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending