fbpx

Διεκδίκησε μια πλήρη υποτροφία για σπουδές σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Alexander!

Τα φοιτητικά χρόνια είναι τα ομορφότερα και αφήνουν τις πιο ωραίες αναμνήσεις! Πολλές επιλογές, πανεπιστήμια στην Κύπρο και στο εξωτερικό προσφέρουν μια πλειάδα πτυχιακών προγραμμάτων. Το θέμα είναι εσύ να κάνεις τη σωστή επιλογή, στον κλάδο που σε ενδιαφέρει.

Το Alexander College σου προσφέρει αναγνωρισμένα προγράμματα με σπουδές στην Κύπρο, σπουδάζοντας σε προγράμματα του αγγλικού πανεπιστημίου Canterbury Christ Church University. Σου δίνει, λοιπόν, την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια πλήρη υποτροφία για όλα τα έτη σπουδών, σε όλα τα πτυχιακά προγράμματα που προσφέρει.

Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις πτυχίο σε έναν από τους πιο αγαπητούς και περιζήτητους κλάδους στην αγορά εργασίας, δήλωσε το ενδιαφέρον σου!

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί. 

Απαραίτητες προϋποθέσεις:
  • Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, και να μην είναι κάτοχοι πτυχίου ή άλλου συναφούς ακαδημαϊκού τίτλου.
  • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι λήπτες της κρατικής επιχορήγησης (σύμφωνα με τα κριτήρια που ανακοινώνει το Υπουργείο Οικονομικών).
  • Η υποτροφία ισχύει για τους πτυχιακούς κλάδους σπουδών του Alexander που προσφέρονται σε Λάρνακα και Πάφο.
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας StudentLife.com.cy και των social media του ακαδημαϊκού ιδρύματος Alexander.

Ακαδημαϊκό Ίδρυμα Alexander

Λειτουργεί στη Λάρνακα για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, προσφέροντας αναγνωρισμένα πτυχία και μεταπτυχιακά, αναπτύσσοντας συνεργασίες με Βρετανικά Πανεπιστήμια. Συνεχίζει τη συνεργασία του, εδώ και χρόνια, με ένα από τα υψηλότερα σε επίπεδο Πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Canterbury Christ Church University (CCCU). Το Alexander διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Λάρνακα και Πάφο.

Πλεονεκτήματα

Η φοίτηση στα πτυχία που προσφέρει σε συνεργασία με το CCCU είναι μόνο 3 χρόνια και στα μεταπτυχιακά 1 χρόνος. Έτσι μέσα σε 4 χρόνια μπορείς να είσαι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού. Η φοίτηση στα υπόλοιπα προγράμματα διαρκεί 4 χρόνια.

Όλα τα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα στην Κύπρο και στο εξωτερικό, και λαμβάνουν την κρατική χορηγία. Αποφοιτώντας από το Alexander, έχεις μεγάλη προοπτική εργοδότησης στον τομέα σου στο άμεσο μέλλον αφού τα προγράμματα που προσφέρει λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Πάντα #diplasou

H φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα αλλά είναι στιγμές γεμάτες συναισθήματα. Είναι γεμάτη ζωντάνια, ανησυχίες, γέλια, κλάματα, θυμό, χορό και πάρτι. Στις εγκαταστάσεις του Alexander College, θα δεις πολλούς φοιτητές, διαφορετικές προσωπικότητες, από πολλές χώρες και κουλτούρες, να δημιουργούν φιλίες και ωραίες αναμνήσεις.

Το Alexander College αντιλαμβάνεται ότι η φοιτητική ζωή είναι ένα μοναδικό κεφάλαιο στη ζωή σου, γι’ αυτό είναι πάντα #diplasou και σε βοηθά να περάσεις όμορφα κρατώντας τις πιο θετικές αναμνήσεις. Οι καθηγητές θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι, οι οποίοι θα σε κατευθύνουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου όταν το έχεις ανάγκη. Στο Alexander μετράς!

#CreatingWinners


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν από τους λειτουργούς εισδοχής του Alexander:

Άρτας 2, Αραδίππου, 7102, Λάρνακα
Τηλ: 24 532373 | Email: info@alexander.ac.cy | Website: www.alexander.ac.cy

Ακολούθησε το Alexander:

Facebook: Alexander College
Youtube: Alexander College
Instagram: Alexander College

Επένδυσε στο μέλλον σου και προχώρησε… #diplasou #byyourside