Διεκδίκησε μια πλήρη υποτροφία για σπουδές σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Alexander!

Έφτασε η μεγάλη στιγμή να αποφασίσεις τι θα σπουδάσεις! Οι επιλογές πολλές και η απόφαση για το πανεπιστήμιο ακόμη πιο σημαντική. Το Alexander College με εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και 30 χρόνια σου προσφέρει αναγνωρισμένα προγράμματα σε Κύπρο και εξωτερικό, και σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια πλήρη υποτροφία για όλα τα έτη σπουδών σε ένα από τα 10 πτυχιακά προγράμματα που προσφέρει.

Αν θέλεις να αποκτήσεις πτυχίο στις πιο περιζήτητες ειδικότητες της αγοράς εργασίας, δήλωσε ενδιαφέρον τώρα!

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί.

Η μεγάλη νικήτρια που κερδίζει μια πλήρη υποτροφία στο Alexander, για όλα τα έτη σπουδών σε πρόγραμμα της προτίμησής της, είναι η Ιωάννα Χαραλάμπους!

Απαραίτητες προϋποθέσεις:
  • Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής
  • Οι ενδιαφερόμενοι να μην είναι κάτοχοι πτυχίου ή άλλου συναφούς ακαδημαϊκού τίτλου
  • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι λήπτες της κρατικής επιχορήγησης (σύμφωνα με τα κριτήρια που ανακοινώνει το Υπουργείο Οικονομικών).
Άλλοι όροι και προϋποθέσεις:
  • Η υποτροφία ισχύει για τους πτυχιακούς κλάδους σπουδών του Alexander College που προσφέρονται σε Λάρνακα και Πάφο
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 14 Αυγούστου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας StudentLife.com.cy και των social media του ακαδημαϊκού ιδρύματος Alexander College.

Ακαδημαϊκό Ίδρυμα Alexander

Λειτουργεί στη Λάρνακα εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες, προσφέροντας αναγνωρισμένα πτυχία και μεταπτυχιακά, αναπτύσσοντας συνεργασίες με Βρετανικά Πανεπιστήμια. Την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκίνησε συνεργασία με ένα από τα υψηλότερα σε επίπεδο Πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Canterbury Christ Church University (CCCU). Το Alexander College διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Λάρνακα και Πάφο.

Πλεονεκτήματα

Η φοίτηση στα πτυχία που προσφέρει σε συνεργασία με το CCCU είναι μόνο 3 χρόνια και στα μεταπτυχιακά 1 χρόνος. Έτσι μέσα σε 4 χρόνια μπορείς να είσαι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού. Η φοίτηση στα υπόλοιπα προγράμματα διαρκεί 4 χρόνια.

Όλα τα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα στην Κύπρο και στο εξωτερικό, και λαμβάνουν την κρατική χορηγία. Αποφοιτώντας από το Alexander College, έχεις μεγάλη προοπτική εργοδότησης στον τομέα σου στο άμεσο μέλλον αφού τα προγράμματα που προσφέρει λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Πάντα #diplasou

Το προσωπικό και οι καθηγητές του Alexander College είναι πάντα #diplasou. Στο Alexander College, αντιλαμβάνονται ότι η φοιτητική ζωή είναι ένα μοναδικό κεφάλαιο στη ζωή σου, γι’ αυτό σε βοηθούν να περάσεις όμορφα και να κρατήσεις τις πιο θετικές αναμνήσεις!

Οι καθηγητές είναι δίπλα σου να σε βοηθήσουν, να σε κατευθύνουν και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου όταν το έχεις ανάγκη. Στο Alexander College δεν είσαι απλά ένας αριθμός, αλλά η προσωπικότητά σου μετρά. Το προσωπικό του Γραφείου Φοιτητικών Yποθέσεων είναι συνεχώς δίπλα σου για θέματα φοίτησης και κρατικών χορηγιών.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν από τους λειτουργούς εισδοχής του Alexander College:

Άρτας 2, Αραδίππου, 7102, Λάρνακα
Τηλ: 24 532373 | Email: [email protected] | Website: www.alexander.ac.cy

Ακολούθησε το Alexander College:

Facebook: Alexander College
Youtube: Alexander College
Instagram: Alexander College

Επένδυσε στο μέλλον σου και προχώρησε… #diplasou #byyourside