fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους ποιο ήταν το πιο αστείο περιστατικό που τους έτυχε στην παραλία!

Καλοκαιράκι… Θάλασσα, άμμος, ήλιος, εκδρομές, φίλοι, διασκέδαση, έχασα το μαγιό μου… Περίμενε, ΤΙ;!

Παρόλο που για τον καθένα από εμάς το καλοκαίρι σημαίνει αναμνήσεις, αρκετές απ’ αυτές μπορεί να είναι κάπως πιο αστείες ή ντροπιαστικές, γι’ αυτό και προσπαθούμε κάπως να τις “θάψουμε” στα “old summer memories”!

Ξέροντας την ιδιαίτερη σας (και δική μου) αδυναμία στα “κους-κους”, ρωτήσαμε και σας παρουσιάζουμε…

Τα πιο αστεία – ντροπιαστικά περιστατικά που βίωσαν Κύπριοι και Κύπριες στην παραλία!

1
Παναγιώτης, 22 ετών

pinterest.at
  • «Ήμασταν θάλασσα έτοιμοι να φύουμε τζιαι εγώ με τη Μαρία είχαμε τη φαεινή ιδέα τάχα για φινάλε να πάρουμε φόρα στην άμμο τζιαι να μπούμε μέσα για μια τελευταία βουτιά.
    Αρχίσαμε τζιαι εβουρούσαμε τζιαι κυριολεκτικά η Μαρία έππεσε τζιαι εσπούρτησε μέσα στην άμμο, εγώ εν είχα πάρει χαπάρι τζιαι εσυνέχισα να βουρώ. Εμπήκα στη θάλασσα, άρχισα επλατσιούριζα τζιαι αντιλήφθηκα ότι κάτι έλειπε… το οποίο τελικά ήβρα χαμέ στην άμμο να γελω-κλαίει!»

2
Στέφανη, 23 ετών

stuff.co.nz
  • «Εκάθουμουν κάτω από την ομπρέλα γιατί δεν ήθελα να μαυρίσω (να καώ βασικά) τζιαι έβαλλα κάθε μισήν ώρα αντηλιακό…. Εφορούσα τζιαι το παρεό μου το διχτυωτό που πάνω (να σημειωθεί τούτο), όλα καλά, όλα ωραία!
    Τη νύχτα πάω να κάμω μπάνιο, φκάλλω το πάρεο τζιαι βλέπω την πλάτη μου στον καθρέφτη….. Ήταν σταμπωτή!  Κυριολεκτικά εθύμιζα μου ψηφιδωτό! Εκατάφερα τα πάλε τζιαι έκρουσα, αλλά το χειρότερο ήταν -φυσικά- ότι έκρουσα με στάμπες! Ακόμα θυμούμαι το τζιαι κλαίω που το γέλιο.»

3
Μιχάλης, 19 ετών

barefoot-watersports.gr
  • «Μια φορά είχαμε πάει Πρωταρά με την παρέα μου τζιαι επιάσαμε πουτζιείνα τα ποδήλατα/βάρκες για 1 ώρα τάχα. Είχαμε πάει στα πιο βαθκία τζιαι αρχίσαμε τα αππώματα, εππηδούσαμε στη θάλασσα, εκουντούσαμεν ο ένας τον άλλον τζιαι ξέρω ‘γώ. Σε μια φάση ένας παρέας μου ετράβησε μου το μαγιό μου, τάχα για να μου το φκάλει, τζιαι είσσιεν το τραβήσει με τόση δύναμη που κυριολεκτικά εσσιήστηκε ολόκληρο! Για κάποιον λόγο έπιασε με το σπαστικό το γέλιο επειδή εσκέφτουμουν ότι η παραλία έξω ήταν γεμάτη τζιαι εν είχα άλλο μαγιό να βάλω. Τελικά, εβάστουν το ένα κομμάτι του μαγιό μπροστά τζιαι το άλλο πίσω τζιαι εστέκουνταν οι παρέες μου γυρώ-γυρώ, ώσπου να πάμε στο αυτοκίνητο!»

4
Παναγιώτης, 23 ετών

loukianos.gr
  • «Καλοκαίρι, Ιούλιος, φοιτητές εμείς = αθκιασεροί. Μια μέρα, λοιπόν, πάμε θάλασσα με δύο φίλες μου. Η μια μου η φίλη επέλλανεν μας να πιάσουμε ποδηλατάκι, τάχα για να γελάσουμε. Πε τζαι να πεις, επιάσαμε!
    Σημείωσε ότι παρόλο που είσσιεν δυνατόν αέρα τζιείνη τη μέρα, εμείς εξεκινήσαμε ακάθεκτοι! Ώσπου κάποια φάση επήαμε τόσο μέσα που τζιαι μηχανή να είχαμε πάνω στο ποδήλατο εν εμπορούσαμε να φκούμε προς τα έξω…
    Άγχος, κακό, η μια μου η φίλη άρκεψεν κλάμα (εγώ πάλε εγέλουν), αλλά λύση εν υπήρχε. Ούτε μια βάρκα εν επέρασεν που κοντά μας. Μεν τα πολυλογώ, μετά που 3 ώρες ήρτεν το λιμενικό της Αστυνομίας τζαι εμάζεψεν μας. ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.»

5
Θέκλη, 19 ετών

pinterest.co.uk
  • «Πέρσυ το καλοκαίρι άρεσκεν μου ένας μιτσής τζιαι έτυχε 1-2 φορές να μιλήσουμε λλίο που Instagram. Μια μέρα έβαλε story ότι ήταν Fig Tree τζιαι αποφάσισα με την κολλητή μου τάχα να πάμε τζιαι εμείς για να κάμω την ωραία τζιαι να με δει!
    Επήαμε, ασχολίαστο ότι εγυρέφκαμεν το κρεβατάκι του για 1 ώρα, τέλοσπαντων μόλις τον είδα εξεκίνησα τάχα να περπατώ στην άμμο με στυλάκι μοντέλου Victoria’s Secret τζιαι εν εθώρουν κάτω. Ώσπου σε μια φάση απλά νιώθω να μεν έσχει έδαφος, τζιαι ΝΑΙ έππεσα μέσα σε έναν λούκκο που εσκάψαν οι μιτσιοί στην άμμο. Τζιαι το χειρότερο! Τζιείνος ήταν κάτι μέτρα πίσω μου… ΡΕ-ΖΙ-ΛΙ! Εννοείται εν εγύρισα καν να τον δω, απλά εσηκωστήκαμε τζιαι εφύαμε που την παραλία.»

Νομίζω εκαταλάβαμε ούλλοι ότι κάποιοι, είτε είμαστε τόσο κάχτοι, είτε απλά… εν είμαστε γεννημένοι για παραλία! Εν εξηγείται αλλιώς!

Εσένα ποιο ήταν το πιο «ρεζίλικο» περιστατικό που σου έτυχε στην παραλία; Περιμένουμε τα σχόλιά σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending