fbpx

5 καταστάσεις που θα ζήσουν οι φοιτητές του νέου Πανεπιστημίου που ανοίγει στην Αγία Νάπα!

Θυμάσαι που ήσουν μιτσής/ιά τζιαι επερίμενες πώς τζιαι πώς το καλοκαίρι να έρτει για να πάεις με τους φίλους/ες σου στην Αγία Νάπα για χαϊχούι τζιαι χαβαλέ; Κάτι σου θυμίζει έννε;

Ε τωρά μάντεψε… εν να ανοίξουν πανεπιστήμιο στην Αγία Νάπα! Ναι τούτο που άκουσες. Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια προσπάθειας του Δήμου Αγίας Νάπας με σκοπό να δημιουργήσουν ιδιωτική πανεπιστημιακή μονάδα, επιτέλους πάρθηκε η απόφαση να το κάμουν!

Μεν σου τα πολυλογώ, θα σε βάλω απευθείας στο ψητό! Το πανεπιστήμιο θα ονομαστεί “American University of Cyprus” και θα βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Αγίας Νάπας, δίπλα από το αθλητικό της κέντρο.

Μπορείς να φανταστείς λλίον τις καθημερινές στιγμές των φοιτητών της Αγίας Νάπας… Όταν θα ανοίξει το πανεπιστήμιο με το καλό;

Δες πιο κάτω τι έχουν να “τραβήσουν” οι Αγια-Ναπίτες φοιτητές:

1
Club κάθε νύχτα τζιαι το πρωί πίντα πανεπιστήμιο

club-all-night-uni
milwaukeemag.com

Πόσες φορές εξεγέλασες τον εαυτό σου ότι αν παέις τη νύχτα club, το πρωί μια χαρά θα σηκώνεσαι να πάεις πανεπιστήμιο;

Αν ήσουν εσύ 1 φορά σε πειρασμό να παεις clubbing προηγούμενη μέρα πανεπιστημίου, οι φοιτητές που θα σπουδάζουν στην Αγία Νάπα θα είναι 10 φορές σε πειρασμό! Οπόταν, αντιλαμβάνεσαι τι έχει να γίνει με τα ατέλειωτα ξενύχτια και τις πίντες…

2
Οι κενές ώρες στο πανεπιστήμιο

students-uni-free-time
tutorsinchina.com

Οι φοιτητές της Λευκωσίας τζιαι της Λεμεσού να φανταστώ ότι ξέρεις πώς επερνούσαν τις ώρες τους στις κενές ώρες μαθημάτων σωστά;

Καφετέρια, καφές, πιλόττα τζιαι μπιρίμπα. Ζήλεψε! Οι φοιτητές στην Αγία Νάπα θα πηαίνουν τη βόλτα τους… στη θάλασσα για κανένα μπανάκι, ηλιοθεραπεία (τζιαι γιατί όι τζιαι κανένα cocktail by the beach)!

3
Η «καλοπέραση» της εξεταστικής

studying-exams-university
world.edu

Όπως καταλάβεις η εξεταστική περίοδος στο πανεπιστήμιο της Αγίας Νάπας εννοείται πως δεν θα είναι η ίδια με οποιουδήποτε άλλου πανεπιστημίου!

Κάμε εικόνα να πρέπει να διαβάσεις για τις εξετάσεις τζιαι να ξέρεις ότι τις νύχτες θα γίνεται ένας μικρός χαμούλης στις καφετέριες τζιαι στα clubs της #AyiaF***ingNapa.

Ε σε έτσι φάση τι θα έκαμνες; Θα κάτσεις σπίτι να διαβάσεις ή σίγουρα θα βρεθεί κάποιος/α που την παρέα σου να σε «κουρτίσει» να πάτε για ένα-δύο ποτάκια (λέμε τώρα!);

4
«Σοβαρές» αιτίες απουσίας από το πανεπιστήμιο

guys-fighting-at-club
tabc.state.tx.us

Κατά την έναρξη του καινούριου πανεπιστήμιου οι φοιτητές θα έχουν πιο «ενδιαφέρον» λόγους για να μην παν στο πανεπιστήμιο. Φανταστείτε μια καθημερινή συνομιλία δύο φοιτητών του πανεπιστημίου:

– Έλα ρε καλημέρα! Ε βασικά εν θα έρτω σήμερα επειδή εχτές επήα σε ένα club τζιαι έμπλεξα σε μέγαλο καφκά τζιαι άστα να πάνε… Να σου τα πω το απόγευμα στο cafe.

– Μα σοβαρά ρε; Τί έγινε; Ντάξει ρε μεν έσχιεις έννοια. Εν να σου πω τι θα μας κάμει σήμερα στο μάθημα, αν φυσικά πατήσω τζιαι εγώ επειδή σκέφτουμαι για καμιά θαλασσούα.

5
Οι αποφοιτήσεις θα είναι μοναδικές!

neopolis.gr

Φοιτητής στην Αγία Νάπα! Δηλαδή πόσο ωραίο ακούεται; Πού να δεις πόσο ωραίο θα ακούεται να το να είσαι απόφοιτος από το “American University of Cyprus” τζιαι μάλιστα να πιάσεις το πτυχίο σου… μέσα από τη θάλασσα!

Εννοείται ότι τούτο θα συμβεί μόνο αν τα πιο πάνω δεν γίνουν πραγματικότητα τζιαι αν δηλαδή δεν βάλεις το πανεπιστήμιο σε δεύτερη μοίρα! Μόνο έτσι εν να πιάσεις πτυχίο (είτε στη ξηρά, είτε με jet ski).

Good Luck, λοιπόν, στους μελλοντικούς φοιτητές της αγαπημένης Αγίας Νάπας. 😉

Ήταν τζιαι η δική σου φοιτητική ζωή τόσο διασκεδαστική; Τι άλλο λαλείς να δούμε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending