fbpx

Η ΕΚΟ στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά και στηρίζει το Ίδρυμα «Ελπίδα»!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού που γιορτάζεται την 1η Ιουνίου, η ΕΚΟ και το σύνολο των πρατηρίων της διοργάνωσαν την εβδομάδα προσφοράς και στήριξης στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, με την εκστρατεία «Ελάτε να κάνουμε την αγάπη πράξη!». Μέρος των εσόδων διατέθηκαν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα».

Η εβδομάδα προσφοράς ξεκίνησε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου, περίοδος κατά την οποία όλοι οι υπάλληλοι των πρατηρίων φορούσαν τις ειδικές φανέλες της εκστρατείας.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα πρατήρια της ΕΚΟ ανήλθαν σε €4,750, ποσό που διπλασίασε η EKO, η οποία και διέθεσε συνολικά €9,500 για τις ανάγκες του Ιδρύματος«Ελπίδα». Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, τόνισε: «Είναι με συγκίνηση και χαρά, που για 5η συνεχόμενη χρονιά και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες συνεισφέρουμε στα παιδιά που δίνουν την δική τους μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο. Η ανταπόκριση των πελατών, αλλά και των πρατηρίων, στο κάλεσμα της ΕΚΟ ήταν πραγματικά μεγάλη, γεγονός που μας γεμίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση, αφού με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε σημαντικά τις δράσεις του Ιδρύματος Ελπίδα».

Είναι χαρά μας, που και φέτος κάνουμε την αγάπη πράξη.

Η οικογένεια της ΕΚΟ ευχαριστεί ολόψυχα το κοινό, για τη θερμή του ανταπόκριση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending