fbpx

Το Open day Ιουλίου είναι η αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού στο UCLan Cyprus!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σας προσκαλεί σε Ημέρα Γνωριμίας (Open Day) για να ανακαλύψετε τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρονται από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η Ημέρα Γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 22 Ιουλίου 2020 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 στην Πανεπιστημιούπολη στη Λάρνακα.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ως το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίπεδο μόρφωσης που παρέχει, σύμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα προστατεύει το μέλλον των φοιτητών οι οποίοι επιλέγοντάς το αποφεύγουν τις οποιεσδήποτε απρόβλεπτες καταστάσεις που επηρεάζουν τον εκπαιδευτικό τομέα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επισκεφθείτε τις πολυβραβευμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου και μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται. Η απόκτηση διπλού πτυχίου, ένα από το UCLan UK και ένα από το UCLan Cyprus, εγγυόνται την περαιτέρω αναγνώρισή σας και αυξάνουν τις ευκαιρίες εργοδότησης στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Τα 192 χρόνια ιστορίας του Πανεπιστημίου στην Ανώτατη Αγγλική Εκπαίδευση είναι η απόδειξη ότι χιλιάδες φοιτητές το εμπιστεύτηκαν για την μόρφωσή τους και κατάφεραν να αποκτήσουν μια επιτυχημένη καριέρα. Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς παρέχει τη δυνατότητα στον φοιτητή να αποκτήσει Βρετανικό Πτυχίο, εξοικονομώντας μέχρι και 60% στο κόστος σπουδών και διαβίωσης, σε σύγκριση με πανεπιστήμια στην Αγγλία.

Οι Ημέρες Γνωριμίας σας δίνουν την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που έχετε επιλέγοντας το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου για τις σπουδές σας, αλλά και να δείτε από κοντά τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ‘’ΗΟGAN’’, το οποίο θα προσδιορίσει το επάγγελμα και τις σπουδές που σας ταιριάζουν με βάση την προσωπικότητά σας. Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση των οποιωνδήποτε ερωτήσεων που ενδεχομένως να έχετε σχετικά με τη φοίτησή σας στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα κριτήρια εισδοχής για τον Σεπτέμβρη 2020 , τις προοπτικές εργοδότησης, αλλά και τις οικονομικές διευκολύνσεις που παρέχονται στους φοιτητές. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στις ολοκαίνουριες φοιτητικές εστίες οι οποίες βρίσκονται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την Πανεπιστημιούπολη.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι στον χώρο θα βρίσκονται και υφιστάμενοι φοιτητές του Πανεπιστημίου οι οποίοι με μεγάλη χαρά θα σας ξεναγήσουν στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και θα μοιραστούν μαζί σας τη φοιτητική τους εμπειρία στην ραγδαία αναπτυσσόμενη πόλη της Λάρνακας.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια όλων, συμπεριλαμβανομένων των παρευρισκόμενων και του προσωπικού του Πανεπιστημίου, είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending