fbpx

Το SHARK μας δίνει καλοκαιρινά δώρα & ενέργεια για να απολαύσουμε περισσότερο την Κύπρο!

Είμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και οι εξορμήσεις μας σε παραλίες και μπαράκια είναι σχεδόν καθημερινές! Θα συμφωνείς κι εσύ μαζί μας πως το καλοκαίρι 2020 είναι κάπως διαφορετικό από το περσινό, μιας και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει.

Εδώ είναι που έρχεται το SHARK Energy να κάνει και το καλοκαίρι του 2020 να σου μείνει αξέχαστο! Επειδή ο καιρός δεν ευνοεί τα ταξίδια είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε, ακόμη περισσότερο, την Κύπρο!

This Summer it’s all about ENERGY and EXPERIENCES.
Join us as we take you around Cyprus for sun, fun and loads of…

Posted by SHARK Energy on Thursday, June 11, 2020

Ήρθε η στιγμή να ζήσεις την Κύπρο, με τους φίλους σου, έτσι όπως δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα! Το SHARK Energy σε εφοδιάζει με αρκετή ενέργεια ώστε να εξερευνήσεις περιοχές του νησιού μας που δεν είχες την ευκαιρία να επισκεφθείς, να βάλεις περισσότερη περιπέτεια στις διακοπές σου και να δημιουργήσεις στιγμές που θα θυμάσαι μια ζωή!

Είτε αυτό σημαίνει να σε βρει η ανατολή του ήλιου στο Cavo Greco, είτε το να χορεύεις μέχρι τελικής πτώσεως σε κάποιο σκάφος μαζί με τα φιλαράκια σου! Ήρθε η στιγμή αυτό το καλοκαίρι να δοκιμάσεις αυτό το extreme sport που πάντα ήθελες να τολμήσεις αλλά δίσταζες!

Με τους νέους διαγωνισμούς, τα SHARK Energy tours και τα απίθανα videos που έρχονται από το StudentLife και το SHARK Energy, είναι σίγουρο πως θα πάρεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ζήσεις ένα καλοκαίρι χωρίς προηγούμενο!

Οι διαγωνισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει σε πολλές υπεραγορές της Κύπρου και μπορείς να κερδίσεις ηλεκτρονικά πατίνια, SUP, drone και άλλα δώρα . Εσύ τό μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς οποιαδήποτε πολυσυσκευασία SHARK Energy Drink 4x250ml .

Αναλυτικά, οι υπεραγορές & τα δώρα:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (με κουπόνι συμμετοχής στο ταμείο): 1 Ηλεκτρονικό πατίνι & 1 drone

METRO (μέσω της METROcard): 1 Marshall Stockwell II & 1 SUP

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (μέσω της Ioannides Bonus Card): 1 Ηλεκτρονικό πατίνι

Ακολούθησε τις σελίδες του SHARK Energy σε Facebook και Instagram για να πάρεις μια γεύση από το τι ετοιμάζεται!

Εσύ συνέχισε να απολαμβάνεις τη δροσιά της αγαπημένης σου γεύσης SHARK Energy να ετοιμαστείς για περισσότερη αδρεναλίνη, πάρτυ, γέλιο και ξέγνοιαστες στιγμές επειδή… more SHARK, more CYPRUS!

Stay tuned για να μάθεις τι να περιμένεις από το StudentLife και το SHARK Energy το καλοκαίρι του 2020!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending