fbpx

Άμεση εισαγωγή σε Πανεπ. της Βρετανίας: Τελευταία ευκαιρία για κρατικό φοιτητικό δάνειο!

Oι Κύπριοι φοιτητές που ψάχνουν τις καλύτερες επιλογές στην εκπαίδευση για το μέλλον τους μπορούν ακόμη να κάνουν αίτηση σε πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Η ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η τελευταία χρονιά που οι φοιτητές της Ε.Ε. θα μπορούν να επωφεληθούν από τα οικονομικά προνόμια που προσφέρει το Βρετανικό κράτος για τις σπουδές τους, αποφεύγοντας τα υψηλότατα δίδακτρα ή την ανάγκη έκδοσης φοιτητικής βίζας.

Για όσους ξεκινούν το πανεπιστήμιο τον Σεπτέμβριο του 2020 σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο, τα δίδακτρα και το Βρετανικό δάνειο θα παραμένουν σε ισχύ για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών τους.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν αίτηση απευθείας σε ένα πανεπιστήμιο της Αγγλίας μπορούν να το κάνουν, μέσω του Spot Admissions 2020.

Το Spot Admissions 2020, είναι μια απλοποιημένη διαδικασία που δίνει την ευκαιρία  στους ενδιαφερόμενους να κάνουν αίτηση στον κλάδο σπουδών της αρεσκείας τους και να έχουν μια απευθείας συνέντευξη με τους υπεύθυνους εισδοχής βρετανικών πανεπιστημίων, με αποτέλεσμα την άμεση απάντηση. 

1
Η συμμετοχή στο Spot Admissions είναι δωρεάν!

Μέσω της διαδικασίας εισαγωγής, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της Global Education καθοδηγεί τον υποψήφιο να βρει το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών και το πανεπιστήμιο που επιθυμεί, ενώ άμεσα τον κατοχυρώνει με την online συνέντευξη (η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Ιουλίου) με επιλεγμένα πανεπιστήμια.

Μετά από μία συνέντευξη 15 λεπτών περίπου με έναν εκπρόσωπο του πανεπιστημίου, οι υποψήφιοι φοιτητές θα λάβουν είτε άμεσα απάντηση επιτυχίας ή ένδειξη για προσφορά θέσης.

2
Τα πανεπιστήμια που συμμετέχουν είναι τα ακόλουθα:

  1. University of Nottingham, 
  2. University of Reading, 
  3. Liverpool University, 
  4. Middlesex University, 
  5. Derby University, 
  6. Nottingham Trent University, 
  7. Bolton University, 
  8. Coventry University, 
  9. Anglia Ruskin University

9 Βρετανικά πανεπιστήμια προσφέρουν σε Κύπριους φοιτητές την τελευταία ευκαιρία με τις υπάρχουσες διαδικασίες να εγγραφούν και να ξεκινήσουν το νέο ακαδημαϊκό τους έτος στην Αγγλία!

Στο Spot Admissions 2020, τα Βρετανικά πανεπιστήμια θα προσφέρουν και διάφορες υποτροφίες για τους φοιτητές με ψηλά ακαδημαϊκά προσόντα. Για παράδειγμα το Coventry University προσφέρει μία υποτροφία αριστείας £1,000 και το Middlesex University προσφέρει σε ένα μεταπτυχιακό φοιτητή 50% εκπτώση στα δίδακτρα και σε ένα πτυχιακό φοιτητή 50% έκπτωση στον πρώτο χρόνο σπουδών του.

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global Education θα είναι δίπλα στον φοιτητή που θα κάνει αίτηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ώστε να τον βοηθήσουν να επιλέξει τα πανεπιστήμια και πρόγραμμα σπουδών που του ταιριάζουν περισσότερο, να κλείσουν μια συνέντευξη μαζί τους.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα μπορούν να τους βοηθήσουν με τη συμπλήρωση του βρετανικού δανείου και για να βρουν την ιδανική φοιτητική διαμονή τους!

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλέσουν τα τηλέφωνα 22 780250 ή 22785022. Για εγγραφή εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending