fbpx

Samsung: Παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες της στη ψηφιακή σήμανση στο Visual Experience Showcase 2020!

Η Samsung Electronics προσκαλεί τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους των λύσεων ψηφιακής σήμανσης στο Visual Experience Showcase 2020. Εκεί, η Samsung θα προβάλλει τις τελευταίες καινοτομίες της στον τομέα ψηφιακής σήμανσης, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους το παρακολουθήσουν να βρουν την ιδανική λύση οπτικής προβολής για την επιχείρησή τους.

Μέσω εικονικής περιήγησης σε διαφορετικές επιχειρησιακές ζώνες, το Visual Experience Showcase θα δώσει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις επαγγελματικές λύσεις και τα προϊόντα οπτικής προβολής της Samsung. Στο επίκεντρο βρίσκεται το Samsung The Wall, η επαναστατική αρθρωτή micro-LED οθόνη της Samsung. Όσον αφορά στον εκπαιδευτικό τομέα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδραστική μάθηση μέσω του Samsung Flip 2.0.

Για τις ανάγκες της απομακρυσμένης εργασίας, το «Webex on Flip 2.0», που στηρίζεται στη λύση βιντεοδιάσκεψης της Cisco, παρέχει μια αποτελεσματικότερη λύση συνεργασίας, επιτρέποντας αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ χρηστών σε διαφορετικές τοποθεσίες. Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις επαγγελματικές QLED 8K oθόνες, τις δυνατότητες υπαίθριας προβολής με τις οθόνες εξωτερικού χώρου, τα videowalls και λύσεις  LED σήμανσης.

Τέλος, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες της ολοκληρωμένης πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου και οθονών, Samsung MagicINFO λύσης. 

«Στο Visual Experience Showcase της Samsung παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας στην προσπάθεια τους να έχουν μια δυναμική και πρωτοποριακή παρουσία» δήλωσε ο Jong-Hee Han, President του Visual Display Business, Samsung Electronics. «Όλο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας έχει «ζωντανέψει» και ανυπομονούμε να συνεχίζουμε να μετασχηματίζουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε, μέσω της τεχνολογίας οπτικής προβολής».

Επί 11 συναπτά έτη,  η Samsung πρωτοπορεί στην παροχή λύσεων και προϊόντων που συμβάλλουν στον επιτυχή ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις συνεχώς εξελισσόμενες διεθνείς απαιτήσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung Visual Experience Showcase 2020, επισκεφθείτε το https://displaysolutions.samsung.com/showcase/virtual-experience/samsung-vx.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending