fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για ποιο λόγο δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν TikTok!

Όλοι μας πλέον, θέλοντας ή μη, ακούμε καθημερινά για την πασίγνωστη εφαρμογή TikTok! Και ενώ οι χρήστες της αυξάνονται μέρα με τη μέρα, πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούν καν τη συγκεκριμένη λέξη!
Αν με ρωτάτε, με το δίκαιο τους! Εξεταστική, εθισμός, ανωριμότητα… Τι άλλο μπορεί να αποτρέπει κάποιον από το να κατεβάσει το TikTok;

Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν 5 Κύπριοι:

1
Μαρία, 23 ετών

capecodhealth.org
  • «Κανεί με τούντο TikTok! Όπου πάω δεν ακούω τίποτε άλλο! Τζιαι όι, ούτε το έχω ούτε θέλω να το κατεβάσω!
    Καταρχάς απ’ ότι βλέπω που βίντεο στο Facebook εν ούλλο μωρά μέσα, τζιαι τα 3/4 των videos εν ό,τι πιο τσίοφτικο υπάρχει! Get out children, ξεκολλήστε που τα τηλέφωνα!»

2
Αλέξανδρος, 21 χρονών

tubefilter.com
  • «Να σου πω την αλήθκεια ως πριν λλίο τζιαιρό είχα το τζιαί εγώ κατεβασμένο! Απλά όταν εξεκίνησε η εξεταστική αντιλήφθηκα πόση πολλή ώρα μου έτρωε τζιαι εν το εκαταλάβαινα!
    Φάση εμπορούσε να πω ότι και καλά εν να κάμω 5 λεπτά διάλειμμα τζιαι να συνεχίσω, τζιαι εκάθουμουν 2 ώρες non-stop τζιαι έβλεπα ούλλες τες βλακείες του TikTok! Κανεί, εν τζιαι να έρτει τζιείνο να έρτει να γράψει το Σεπτέμβρη!»

3
Μαρίλια, 20 χρονών

lepageassociates.com
  • «Αν κατεβάσω ποττέ τούντην εφαρμογή να μου ξιουρίσουν την κελλέ μου! Ό,τι πιο trash-app υπάρχει, το οποίο προωθεί τόσο λάθος ιδεολογίες και μέσα που λάθος πρότυπα!
    Τζιαι η βλακεία εν ότι χρησιμοποιούν το τόσα πολλά μωρά, που απλά κάμνουν τους πλύση εγκεφάλου με τζείνα που τους δείχνουν! Ελπίζω λίαν συντόμως να καταργηθεί,  επειδή εν μας βλέπω τζιαι πολλά καλά στο μέλλον

4
Κωνσταντίνος, 21 χρονών

youtube.com
  • «Χαχαχα θυμάσαι τότε που το εκατέβασα τζιαι έκαμα τζιαι βίντεο; Μέγα λάθος! Έκαμα το τάχα για το χάζι, τζιαι το τι σχόλια έπιασα πραγματικά εν περιγράφεται!
    Μωρά δημοτικού τζιαι ελαλούσαν κάτι ξιτιμασσιές που ούτε οι 40άριες εν λαλούν! Εννοείται πως εν ασχολήθηκα παραπάνω τζιαι απλά έσβησα την εφαρμογή! Τραγικό! Τζιαι εντωμεταξύ να σημειωθεί ότι το βίντεο ήταν απλά χορευτικό, τίποτε παραπάνω!»

5
Μιχαέλλα, 22 χρονών

pcmag.com
  • «Εν θέλω να το κατεβάσω επειδή νιώθω ότι εννα εθιστώ, ΞΑΝΑ! Παλιά που ήταν τα Vines είχα πάθει το ίδιο πράμα τζιαι απλά εκατάντησα να περνώ 4 ώρες τη μέρα μίνιμουμ βλέποντας βιντεούθκια!
    Τζιαι επειδή απ’ ότι εκατάλαβα το TikTok εν κάτι όπως τα Vines, εν πρόκειται να ξανακάμω το ίδιο λάθος! Εν καλό τζιαι το Instagram!»

Εμείς, το μόνο που έχουμε να προτείνουμε είναι να βάζεις μέτρο σε ό,τι κάνεις, συμπεριλαμβανομένου και του TikTok!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending