fbpx

The Big One’s Back: Το μεγαλύτερο υδροπάρκο της Ευρώπης ξανά κοντά μας!

Φέτος το καλοκαίρι κάνουμε βουτιά στην αρχαία Ελλάδα με τους φίλους και την οικογένειά μας, ζώντας «μυθικές» περιπέτειες σε μια μοναδική υδατική πραγματικότητα. 

Το πολυβραβευμένο υδροπάρκο της Κύπρου και της Ευρώπης άνοιξε τις πόρτες του και σας προσκαλεί να περάσετε απίστευτες μέρες ασυναγώνιστης διασκέδασης. Το WaterWorld Themed Water Park είναι ο πρώτος προορισμός αναψυχής στην Αγία Νάπα και αποτελεί την τέλεια επιλογή να γιορτάσετε ή να αναζητήσετε μια #SuperFun μέρα, χωρίς να βαρεθείτε, με περισσότερες από 30 νεροτσουλήθρες και αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες και μεγάλη ποικιλία φαγητού και ποτών!

Από τις 25 Ιουλίου όπως και κάθε Σάββατο από τις 4μ.μ, το WaterWorld θα φιλοξενεί το μεγαλύτερο Wave Pool Party, μαζί με τους πιο Hot Djs του νησιού να ανεβαίνουν στα decks του WaterWorld, και να προσφέρουν την απόλυτη μουσικοχορευτική διασκέδαση με επιλογές HipHop, RnB, Old School και Urban Classics, σε ένα τσουνάμι μουσικών επιλογών!

Εκτός από την πληθώρα παιχνιδιών και τους μοναδικούς χώρους αναψυχής, στο WaterWold Water Park μπορείτε να χαλαρώσετε στα μεγάλα αναπαυτικά κρεβάτια (THEA BEACH CABANAS), ενώ όσοι θέλουν να  βιώσουν την απόλυτη πολυτέλεια, μπορούν να επιλέξουν την THEA VIP SUITE. Με μεσογειακό σχεδιασμό, για την απόλυτη άνεση και με πανοραμική θέα, η σουίτα διαθέτει μεγάλο σαλόνι με εντυπωσιακό φαγητό, υδρομασάζ με θέα στο WaterWorld, ευρύχωρο αποδυτήριο και μοντέρνο μπάνιο. Η κράτηση της σουίτας VIP THEA, μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα και σας εξασφαλίζει αυτόματα την είσοδο στο πάρκο, fast pass σε όλες τις νεροτσουλήθρες και τα αξιοθέατα του WaterWorld, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στη σειρά, ενώ το έμπειρο προσωπικό θα διασφαλίσει για εσάς άνετη διαμονή και άψογο room service. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν ότι επιθυμούν από το αποκλειστικό VIP menu, το οποίο μπορούν να βρουν στη Thea Suite, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρείας επιλογής πιάτων και επιδορπίων. 

Παράλληλα, για την ομαλή επανεκκίνηση της λειτουργίας του WaterWorld, η ομάδα του υδροπάρκου, φροντίζει να εφαρμόζει αυστηρά τις οδηγίες και κανονισμούς ασφαλείας και προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, γι’ αυτό και εκτελείται ο άψογος χειρισμός με συχνό καθαρισμό των κρεβατιών, φουσκωτών, όπως και όλων των επιφανειών συχνής και κοινής χρήσης.

Για να προμηθευτείτε τα νέα εισιτήρια με 50% έκπτωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buywaterparktickets.com, όπου με κάθε εισιτήριο παίρνετε δωρεάν ένα ποτό για περιορισμένο χρόνο. Mπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα εκπτωτικά σας εισιτήρια στην είσοδο του υδροπάρκου, πληρώνοντας με οποιαδήποτε Κυπριακή κάρτα ώστε να επωφεληθείτε της έκπτωσης. 

Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/
Instagram: @waterparkcyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending