fbpx

Βρήκαμε τα 5 must activities για να κάνεις στην Κύπρο αυτό το καλοκαίρι!

Όσο το καλοκαίρι του 2020 “τρέχει” μπροστά μας, τόσο περισσότερο αποζητάμε τη διασκέδαση, τις παραλίες και τις ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την παρέα μας!

Επειδή γνωρίζουμε πως φέτος θα κάνεις τις διακοπές σου στην Κύπρο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 must activities για να κάνεις στο νησί μας αυτό το καλοκαίρι… Και πίστεψέ μας, θα σου μείνουν αξέχαστα.

Φέτος, ήρθε η στιγμή να “ζήσεις” την Κύπρο με τους φίλους σου έτσι όπως δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα και το SHARK Energy με τη νέα του καμπάνια “more SHARK, more Cyprus” σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για το πετύχεις!

Ώρα να βάλεις περιπέτεια και δράση στις διακοπές σου!

1
Δοκίμασε ένα καινούριο water sport!

Μήπως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις εκείνο το θαλάσσιο sport που ήθελες να ξεκινήσεις εδώ και πολλά καλοκαίρια;

To SHARK Energy φέτος σου δίνει το κίνητρο που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις μαθήματα wake surf, να πάρεις τη σανίδα σου για SUP ή να πας μια μακρινή βόλτα με κανό καγιάκ! Τόλμησέ το γιατί αξίζει τον κόπο!

2
Παίξε στην παραλία με τους φίλους σου!

Καλή είναι και η ξάπλα στην παραλία και στο beach bar αλλά… μήπως η μέρα θα γινόταν πιο ενδιαφέρουσα αν δοκίμαζες τις επιδόσεις σου στις ρακέτες;

Αν δεν είσαι fan των ρακέτων, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις beach volley ή freesbie με τους φίλους σου (αν χρειάζεστε άτομα, προσκαλέστε και τη διπλανή παρέα).

3
Επέλεξε να διασκεδάσεις κάπου… διαφορετικά!

Επειδή οι επιλογές σε διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι είναι κάπως περιορισμένες, εμείς σου προτείνουμε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης για να παρτάρεις μαζί με την τρελο-παρέα σου!

Το να διασκεδάσετε σε yacht είναι μια πολύ καλή ιδέα που σου την συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Εναλλακτικά, σου προτείνουμε να διοργανώσεις ένα beach party στην αγαπημένη σου παραλία!

Φαντάσου εσένα μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε ένα πάρτυ γεμάτο με γέλια, χορό, βουτιές και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σας!

4
Πάρε ένα long board και απόλαυσε την πόλη σου!

Ποιος είπε ότι μόνο με αυτοκίνητο ή ποδήλατο μπορείς μετακινηθείς και να απολαύσεις την πόλη σου; Έχεις ποτέ δοκιμάσει να το κάνεις πάνω σε ένα long board; Αν η πόλη που βρίσκεσαι έχει θάλασσα ακόμη καλύτερα.

Ισορροπώντας πάνω σε ένα long board μπορεί να είναι για ‘σένα μια πρόκληση, που όμως σίγουρα αξίζει τον κόπο!

5
Εξερεύνησε νέες τοποθεσίες!

Η Κύπρος κρύβει πολλές ομορφιές και σίγουρα δεν τις έχεις ανακαλύψει όλες! Πάρε την παρέα σου και ανεβείτε σε μια κορυφή που δεν έχετε ξαναπάει!

Δοκιμάστε να κάνετε hiking σε τοποθεσίες που κανείς δεν τις έχει περπατήσει ή ακόμα κάντε βουτιά σε παραλίες που είναι καλά κρυμμένες!

Ακολούθησε τις σελίδες του SHARK Energy σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις πρώτος ό,τι νέο ετοιμάζεται!

Δες το video που ετοιμάσαμε με τα πιο πάνω activities:

 

Και φυσικά… όσες σκηνές κόπηκαν στο editing:

 

Λοιπόν, τι νομίζεις; Σε πείσαμε να ζήσεις το καλοκαίρι του 2020 με περισσότερη δράση, περιπέτεια και νέες εμπειρίες στην Κύπρο παρέα με SHARK Energy;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending