fbpx

Πρώτο ραντεβού: 5 Κύπριοι μοιράζονται μαζί μας την πιο άβολη κατάσταση που έζησαν!

Είμαι σίγουρη ότι σχεδόν όλοι μας έχουμε ζήσει έστω και ένα “πρώτο” ραντεβού. Τώρα βέβαια το πώς πήγε και το πώς εξελίχθηκε αυτό είναι άλλο θέμα!

Μερικοί είναι υπερβολικά χαλαροί/ρές στο πρώτο τους ραντεβού, ενώ άλλοι μάλλον θα έλεγα ότι… κοτσινίζουν που το κακό τους.

Είσαι έτοιμος/η για το τι πρόκειται να ακολουθήσει πιο κάτω; Εννοείται ρωτήσαμε (πάντα με διακριτικό τρόπο χαχα) 5 Κύπριους και Κύπριες να μοιραστούν μαζί μας μερικές άβολες στιγμές που συνάντησαν σε πρώτο ραντεβού! Δες και κρίνε ανάλογα.

Δες τι μας είπαν:

1
Βλαδίμηρος, 21 ετών

coffee-first-date
menshealth.com
  • «Που λες… κάθομαι σε ένα café με την κορασίδα τζιαι περνά ένας φτανός φίλος μου που έξω (χαράς την τύχη μου εντωμεταξύ) τζιαι λέει μου “έλα να σου πω, με τζιείνη εχτές τελικά τι έγινε;”
    Η κοπέλα που ήμουν μαζί της επήρεν το για αστείο επειδή εκατάλαβε ότι ήταν έτσι λιο κάπως το ύφος του, αλλά εγώ όντως ήμουν με άλλην την προηγούμενη τζιαι επροσπαθούσα να το παίξω cool, ξέρεις να τον φκάλω πελλόν. Ε ντάξει ποτζιεί – ποδά ευτυχώς έσωσα το!»

2
Ειρήνη, 20 ετών

bad-breath-on-a-date
quickanddirtytips.com
  • «Είχαμε συμφωνήσει να πάμε περίπατο, όχι για καφέ επειδή ηθέλαμε να πάμε κάπου διαφορετικά. Εφτάσαμε ούλλα όμορφα τζιαι ωραία, κούκλος by the way! Είπε να φανεί ευγενικός τζιαι επήε να με φιλήσει στο μάγουλο…
    Εν ξέρω πραγματικά τι έφαε πριν έρτει… πρέπει να ήταν γύρος με τζατζίκι. Πραγματικά έπρεπε να ήσουν σε μια γωνιά να δεις το ύφος μου. Πρώτη φορά παίζει να εσυγκρατήθηκα τόσο πολλά να μεν σπάσω στα γέλια. Εν ήθελα να κάμω κάτι να νιώσει άσχημα. Ήταν πολλά άβολο γιατί εντάξει τι να πεις τζιείνη την ώρα; Εν άντεξα τζιαι εσκέφτηκα ότι είχα κάτι πίσσες στην τσάντα μου τζιαι ερώτησα τον αν θέλει, ευτυχώς είπε ναι! Ελπίζω να μεν εκατάλαβε κάτι, αλλά πραγματικά πού πάεις άγγελε μου έτσι σε πρώτο ραντεβού;»

3
Χριστίνα, 22 ετών

first-date-bar
sintillate.com
  • «Λοιπόν, είπαμε να πάμε για ποτάκι χαλαρά! Φτάνουμε στο μπαράκι ήταν τόσο ευγενικός τζιαι γεννικά ήταν πολλά cool η φάση. Περνά 1 ώρα, περνούν 2 ώρες ούλλα τέλεια λαλώ που μέσα μου!
    Τι ήθελα τζιαι εγώ να το μαθκιάσω; Ήρτεν η παρέα του εντελώς τυχαία (έτσι μου είπε βέβαια) τζιαι ήρταν τζιαμέ κοντά μας. Μιλούμε τωρά για 7-8 αγόρια! Έκατσε να μου τους γνωρίσει ούλλους. Γλυκούλλης μεν με τούτην την κίνηση, αλλά σε πρώτο ραντεβού; Δηλαδή λυπήθου με λλίο ρε φίλε! Εφανήκαν μου ούλλοι πολλά καλά παιθκιά, αλλά μπορείς να φανταστείς νομίζω πόσο άβολα ένιωσα.»

4
Γιάννης, 23 ετών

first-date-awkward
brobible.com
  • «Είχαμε πει να πάμε για καφέ, είπα της να επιλέξει τζιείνη τον τόπο. Εντάξει φτάνω εγώ στο καφέ (εννοείται επερίμενα την τζιόλας) παραγγέλουμε τον καφέ μας, καθούμαστε τζιαι ξεκινούμε να μιλούμε για γενικά πράματα.
    Στη μισή ώρα επαρατηρούσα ότι δεν επροχωρούσε η κουβέντα τζιαι για να είμαι ειλικρινής είχα αγχωθεί λλίο τζιαι άρκεψα να της λαλώ κάτι άσχετα πράματα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είπα της για μια φορά που έγινα πίττα σε club της Αγίας Νάπας τζιαι ότι εκαλέσαν μου ασθενοφόρο! Εεε νομιζω εκατάλαβεις τι κατάληξη είσσιεν … Η κοπελλούα εν μου έστειλε ξανά μήνυμα!»

5
Κώστας, 24 ετών

waitress-first-date
freepik.com
  • «Ελπίζω να μεν φάω κράξιμο μετά που τούτο που εν να πω, αλλά έτυχε τι να κάμω; Είπα της κοπέλλας που εμιλούσαμε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε ένα ωραίο εστιατόριο. Ήβρεν το πολλά καλή ιδεά τζιαι επήαμε! Καθούμαστε όμορφα τζιαι ωραία στο τραπέζι μας τζιαι τι να δω; Έρκεται η σερβιτόρα να μας πιάσει παραγγελία… Ποιος θα μου το ελάλε ότι η όμορφη σερβιτόρα θα ήταν η πρώην μου;!
    Πραγματικά επαλάβωσα! Είσσιεν καιρό να τη δω τζιαι έκατσα τζιαι έβλεπα την που πάνω ως κάτω. Τελοσπάντων, φεύκει τζιαι ρωτά με η κοπέλλα που ήταν μαζί μου «καλά γιατί την έβλεπες έτσι;»

    Τι να πω τζιαι ‘γώ ο φτωχός; Είπα της την αλήθκεια πάνω στη σύγχυση μου πού να κάτσω να σκεφτώ ιστορίες;!»

Εντάξει σε όλους πιστεύω τυχαίνουν διάφορα «παλαβά» σε πρώτα ραντεβού, αλλά by the end of the day εν τούτα που θα έχουμε να τα λαλούμε και να τα θυμόμαστε! Γι’ αυτό αγόρια και κορούδες μου τολμάτε μάνα μου τζιαι ό,τι γίνει! ????

Εσένα τι σου έτυχε σε πρώτο ραντεβού; Τουλάχιστον εφκήκε κάτι της προκοπής οξά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending