fbpx

Η Τράπεζα Κύπρου λανσάρει το Fitbit Pay στην Κύπρο για ανέπαφες πληρωμές με τον καρπό σου!

Η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με τη VISA ανακοινώνει ότι η υπηρεσία Fitbit Pay είναι πλέον διαθέσιμη σε πελάτες στην Κύπρο, για πρώτη φορά. Κάτοχοι καρτών Visa της Τράπεζας πλέον έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν πληρωμές με τον “καρπό” τους χρησιμοποιώντας επιλεγμένες συσκευές Fitbit (NYSE:FIT).

Με την υπηρεσία Fitbit Pay, οι πληρωμές γίνονται εύκολα και με ασφάλεια σε οποιοδήποτε κατάστημα που αποδέχεται ανέπαφες πληρωμές, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποφεύγουν την επαφή με επιφάνειες όπως τερματικά POS ή να χρησιμοποιούν μετρητά.

Η προσθήκη της υπηρεσίας Fitbit Pay διευρύνει ακόμη περισσότερο τη γκάμα με τα ήδη πετυχημένα ψηφιακά προϊόντα της Τράπεζας Κύπρου.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα του Fitbit Pay από την Τράπεζα Κύπρου, ο Μάρκος Σιαρλή, Διευθυντής Καρτών και Πληρωμών της Τράπεζας Κύπρου αναφέρει: “Συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας για λανσάρισμα των καινοτόμων προϊόντων στην Κύπρο. Τα ψηφιακά πορτοφόλια και η σύγχρονη τεχνολογία tokenization κερδίζουν συνεχώς έδαφος και αγκαλιάζονται από τον κόσμο. Η Τράπεζά μας πρωτοπορεί γι’ άλλη μια φορά, ανοίγοντας δρόμους στον ψηφιακό μετασχηματισμό προσφέροντας έναν ακόμη επαναστατικό τρόπο πληρωμών. Για εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές σε contactless τερματικά POS με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου Visa. Φορώντας μόνο το ‘έξυπνο’ ρολόι”.

Το Fitbit Pay εγκαθίσταται εύκολα στο νέο Fitbit Charge 4 health and fitness tracker, αλλά και στα Fitbit Ionic, Fitbit Versa 2 και Fitbit Versa 2 Special Edition ‘έξυπνα’ ρολόγια καθώς και στο Fitbit Charge 3 Special Edition tracker.

Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα στην εφαρμογή Fitbit mobile σε συσκευές Android ή iOS, ο χρήστης μπορεί εύκολα να προσθέσει στο Fitbit Wallet τη Visa κάρτα της Τράπεζας Κύπρου.

Για να διενεργήσετε μια πληρωμή, απλά πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί στα αριστερά μέχρι η κάρτα σας να εμφανιστεί στην οθόνη της Fitbit συσκευής σας. Στη συνέχεια κρατήστε τη Fitbit συσκευή κοντά στο τερματικό πληρωμής μέχρι να εμφανιστεί η επιβεβαίωση της πληρωμής. Κατά τη ρύθμιση της συσκευής θα πρέπει να δημιουργηθεί από τον χρήστη αριθμός PIN για επιπρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Τράπεζας στο https://www.bankofcyprus.com.cy/fitbitpay

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending