fbpx

5 εξωτικά beach bars που θα ήθελες σίγουρα να επισκεφτείς αυτό το καλοκαίρι!

Αν και το καλοκαίρι έχει σχεδόν ολοκληρώσει το κύκλο του, όλοι μας προσπαθούμε να το χορτάσουμε όσο πιο απολαυστικά γίνεται, γεμίζοντας το πρόγραμμά μας με εξόδους. 

Αν είσαι λάτρης της θάλασσας και ανυπομονείς να γνωρίσεις καινούριες παραλίες του νησιού μας, δες τώρα πιο κάτω πέντε εξωτικά beach bars που θα αγαπήσεις σίγουρα!

Δες πιο κάτω 5 εξωτικά beach bars:

isola_beach_bar
tripadvisor.com

Ένας πολύ εξωτικός προορισμός για να επισκεφθείς μαζί με τους φίλους σου ή και με την οικογένεια σου είναι το Isola Beach Bar! Το εξωτικό αυτό bar βρίσκεται στην παραλία του Nissi Beach.

Στο Isola μπορείς να χαλαρώσεις παρέα με το καφεδάκι σου, καθώς επίσης να δοκιμάσεις τα δροσιστικά του cocktails. Αν πεινάς, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε νόστιμα φαγητά που θα απολαύσεις ακούγοντας ανεβαστική μουσική! 

levels-beach-bar
asteriashotels.com

Το Levels Beach Bar αποτελεί must προορισμό για αυτό το καλοκαίρι! Οι όμορφες και περιποιημένες του ξαπλώστρες σου προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης!

Βρίσκεται μόλις δύο βήματα μακριά από τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας Μακρόνησου, μιας από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. Εκεί, μπορείς να απολαύσεις φρέσκους χυμούς, μεγάλη ποικιλία από μπύρες, καφέδες, cocktails, καθώς επίσης και τη διεθνή κουζίνα που περιλαμβάνει ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, σάντουιτς, ζυμαρικά, φρέσκο ψάρι κλπ.

Paradissos-beach-venue
paradisosvenue.com

Το Paradisos Beach Venue βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Νάπας, Pantahou Beach. Εκεί μπορείς να απολαύσεις διάφορα cocktails, ενώ διαθέτει και πλούσια ποικιλία φαγητών ανάμεσα σε αυτά και τα sushi!

Στο Paradisos Beach Venue μπορείς επίσης να απολαύσεις μουσική από διάφορους DJs. Αν είσαι άτομο που του αρέσει το massage, μπορείς να επισκεφθείς το massage kiosk που βρίσκεται εκεί.

sirena-bay-protaras
keithpp.wordpress.com

Αγαπημένος και πολυσύχναστος προορισμός των Κύπριων είναι επίσης το Sirena Bay. Βρίσκεται ανάμεσα στην περιοχή της Pernera και της Αγίας Τριάδας.

Οι παραδοσιακές πολύχρωμες καρέκλες και τα χαριτωμένα καναπεδάκια που βρίσκονται βυθισμένα κάτω από την πράσινη βλάστηση, χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης. Μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου μπύρα ή τη νόστιμη… φραπεδιά σου στο μπαρ που βρίσκεται εκεί!

antamoma-pernera
Facebook:@antamomabeachbar

Το Antamoma βρίσκεται στη περιοχή Pernera κοντά από το ξενοδοχείο Golden Coast. Η μοντέρνα διακόσμηση και η άνετη ατμόσφαιρα που επικρατεί χαρίζει ένα κύμα χαλάρωσης και άνεσης!

Στο Antamoma μπορείς να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ ή το αγαπημένο σου ποτό! Επίσης, προσφέρεται η επιλογή από διάφορες γεύσεις για shisha, σε συνδυασμό ανεβαστικής μουσικής και φυσικά καλής παρέας! ????

Αν δεν έχεις επισκεφθεί ακόμη τα πιο πάνω beach bars, μην χάνεις λεπτό! Ετοίμασε τα απαραίτητα, βάλε μπρος όλο σου το μεράκι και απόλαυσε τις καλοκαιρινές μέρες παρέα με τους αγαπημένους σου! 

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω beach bars θα ήθελες να επισκεφθείς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending