fbpx

Το American College ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Ινστιτούτο Δημόσιων Σχέσεων Κύπρου!

Το American College έχει τη χαρά να ανακοινώσει συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημόσιων Σχέσεων Κύπρου. Το MCIPR ιδρύθηκε το 1990 και είναι εγγεγραμμένο Ίδρυμα παροχής Εκπαίδευσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς των Δημοσίων Σχέσεων, Ανθρώπινης Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Διαφήμισης και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων. Η αρχή έγινε τον Ιούνιο και Ιούλιο με μια σειρά δέκα τρίωρων διαλέξεων, οι οποίες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου.

Εκεί ο αρχιεκπαιδευτής του MCIPR, κύριος Μιχάλης Κωνσταντίνου κάλυψε κάθε πτυχή των δημοσίων σχέσεων με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, όπως παιχνίδια ρόλων και ασκήσεις κριτικής σκέψεις. Χαρακτηριστικά, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να απαγγείλουν δημόσιους λόγους, να διαπραγματευτούν και να πάρουν μέρος σε μια τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο κύριο Κωνσταντίνου με πλούσια εμπειρία πάνω στη βιομηχανία είναι συγγραφέας τριών πετυχημένων βιβλίων (“Αρχές Δημοσίων Σχέσεων”, “Δημόσιες Σχέση στην πράξη”, “Δημόσιες Σχέσεις από τη θεωρία στην εφαρμογή”), θεωρείται ειδικός πάνω στις δημόσιες σχέσεις και την πρακτική εφαρμογή τους, ενώ στο παρελθόν είχε ακαδημαϊκή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το ΤΕΠΑΚ και το ΑΞΙΚ. Το Ινστιτούτων Δημόσιων Σχέσεων Κύπρου συνεργάζεται με το διεθνή οργανισμό LCCI και προσφέρει τα παρακάτω προγράμματα πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας: “Δημόσιες Σχέσεις και σχέσεις με τον Τύπο”, “Σύγχρονες αρχές Marketing”, “Διαδικτυακό Marketing”, “Αρχές επιχειρηματικότητας”. Όλα τα πιο πάνω Προγράμματα προσφέρονται ξεχωριστά και ανεξάρτητα και καταλήγουν σε εξετάσεις. Οι επιτυχόντες πιστοποιούνται για την επαγγελματική τους επάρκεια στο θέμα που επιλέξουν να εξεταστούν. Αν κάποιος υποψήφιος πετύχει στις εξετάσεις και στα τέσσερα θέματα σε περίοδο 2 ετών του απονέμεται το Advanced Diploma in Marketing, μια διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική αξιολόγηση.

Οι φοιτητές του American College μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα σεμινάρια του MCIPR, τα οποία διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου σε προνομιακή τιμή.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending