fbpx

Colour Suites: 5+1 λόγοι για να μείνεις στις νέες, μοντέρνες φοιτητικές εστίες στη Λεμεσό!

Η Λεμεσός μπορεί να φημίζεται για τη φοιτητική της ζωή, όμως, σίγουρα το ψάξιμο για τη διαμονή ενός φοιτητή είναι -ίσως- το πιο δύσκολο κομμάτι για να αρχίσεις ή να συνεχίσεις τις σπουδές σου στην ωραία αυτή πόλη!

Η απόσταση από το πανεπιστήμιο, η κίνηση στους δρόμους, η δυσκολία να βρεις χώρο στάθμευσης και τα ψηλά ενοίκια αποτελούν σημαντικούς προβληματισμούς για κάθε νέο ή παλιό φοιτητή που ψάχνει για φοιτητική στέγη στη Λεμεσό.

Το να ζεις στο Color Suites σου ευκολύνει τη ζωή, αφού ως κάτοικος στις νέες και μοντέρνες φοιτητικές εστίες, επωφελείσαι όχι μόνο από την προνομιακή τοποθεσία τους (πίσω από το Διοικητήριο Λεμεσού), αλλά και από πολλές άλλες ανέσεις και υπηρεσίες!

Δες πιο κάτω τα οφέλη που σου προσφέρει το Colour Suites:

1
Κεντρική τοποθεσία δίπλα από ΤΕΠΑΚ

Το καταπληκτικό κτίριο των Colour Suites, βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, δίπλα στην πανεπιστημιούπολη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

2
All-inclusive ενοίκια

Προσφέρεται μια επιλογή από 56 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα studios με μια συμφέρουσα all-inclusive προσφορά για κάθε φοιτητή που θέλει να έχει έναν σταθερό προϋπολογισμό για τα έξοδα διαβίωσής του!

Περιλαμβάνει στην τιμή τον ηλεκτρισμό, το νερό και κοινόχρηστα έξοδα, ενώ μπορείς να επωφεληθείς από τη δωρεάν χρήση εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας και το Internet υψηλής ταχύτητας σε όλες τις σουίτες και τους κοινόχρηστους χώρους!

3
Χώρος στάθμευσης

freepik.com

Για εσένα που έχεις το αυτοκίνητό ή το ποδήλατό σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα το αφήνεις στους δρόμους ή σε άλλα σημεία χωρίς φύλαξη, αφού στο Colour Suites θα έχεις την ευκαιρία να σταθμεύεις στο κλειστό parking δύο επιπέδων (22 θέσεις + 2 για άτομα με ειδικές ανάγκες).

4
Σύγχρονο σύστημα ασφαλείας

Στο Colour Suites θα νιώθεις ασφάλεια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αφού διαθέτει σύστημα ασφαλείας με ηλεκτρονικά χειριστήρια πρόσβασης στο κτήριο αλλά και σε όλα τα δωμάτια, καθώς και σύστημα CCTV 24 ωρών παντού σε όλους τους χώρους!

Το κάθε studio έχει το δικό του σημείο παράδοσης δεμάτων και για ό,τι θέμα συντήρησης προκύψει υπάρχει αφοσιωμένη ομάδα τεχνικών.

5
Προσβάσιμες εγκαταστάσεις για όλους

industry.sika.com

Το Colour Suites φρόντισε να παρέχει προσβασιμότητα σε όλους! Εκτός από τους ειδικούς χώρους στάθμευσης, στις εγκαταστάσεις των εστιών θα βρεις επίσης ράμπα πρόσβασης για αμαξίδια, ενώ ο ανελκυστήρας σου δίνει εύκολη πρόσβαση και στους 5 ορόφους του κτηρίου.

6
Ποικιλία σε επιλογές ψυχαγωγίας

terrace_scene5_final-colour-suites-limassol

Εκτός από ένα άνετο και ασφαλές μέρος διαμονής, στο Colour Suites έχεις και διάφορες επιλογές για χαλάρωση, διασκέδαση και μελέτη, όπως:

  • TV Lounge: Με μεγάλο κοινόχρηστο καναπέ και τηλεόραση 70″ 4k UHD
  • Study Area: Διαθέτει μεγάλο κοινόχρηστο πίνακα με ενσύρματο Ethernet και θύρες τροφοδοσίας, καθώς επίσης μεγάλο μηχάνημα αυτόματης πώλησης snack
  • Roof Terrace: Μεγάλη σκεπαστή τραπεζαρία στην ταράτσα με αναπαυτικές καρέκλες για να απολαμβάνεις το γεύμα σου με θέα από ψηλά
  • Γυμναστήριο: Πλήρως κλιματιζόμενο και αεριζόμενο με εκτεταμένη σειρά ολοκαίνουριου εξοπλισμού Technogym

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου την ιστοσελίδα του Colour Suites στη Λεμεσό ή στο τηλέφωνο +357 96 999 099!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending