fbpx

Internship στο StudentLife: Μάθε γιατί να συμμετέχεις κι εσύ & τι θα κερδίσεις!

Σου αρέσει να γράφεις άρθρα και να σχολιάζεις με χιουμοριστικό τρόπο την επικαιρότητα, αλλά και ό,τι ζεις στη φοιτητική σου ζωή και όχι μόνο; Ε τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο!

Το Internship του StudentLife.com.cy θα σου μάθει όσα χρειάζεται για να μπορείς να αρθρογραφείς κι εσύ με τον σωστό τρόπο και ταυτρόχρονα πώς να παράγεις και να προωθάς με αποτελεσματικότητα online περιεχόμενο.

Μπορώ να σου εγγυηθώ (εκ πείρας, μιας και βρέθηκα σ’ αυτήν τη θέση) ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία που σίγουρα θα θυμάσαι για πάντα!

Δες πιο κάτω όσα είπαν για την εμπειρία τους οι συμμετέχοντες του τελευταίου μας Internship:

onlyvectorbackgrounds.com/Instagram.com/@izabela_koun

«Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, λένε… Τον περασμένο Φεβρουάριο έκανα το πιο συνηθισμένο πράγμα που κάνει ένας φοιτητής -και δεν εννοώ το διάβασμα- αλλά το κλασικό scroll down στα Social Media. Τώρα θες τύχη; Ριζικό; Έπεσα στο δημοσίευμα για το internship του StudentLife.com.cy!

Αυτό έμελλε να είναι το πιο κερδοφόρο “click”, τόσο σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, εφόσον σπουδάζω Δημοσιογραφία. Έφτιαξα ένα μικρό βιογραφικό και έκανα την αίτησή μου. Λίγες μέρες μετά έλαβα το email που έλεγε πως επιλέχθηκα να ανήκω κι εγώ σ’ αυτήν την ομάδα. Το να σε επιλέξουν να έχεις «φωνή» σε ένα από τα πιο γνωστά site της Κύπρου, μόνο προσόν μπορεί να θεωρηθεί.

Εκτός αυτού, μαθαίνεις τα πάντα από την αρχή, τα μυστικά της WordPress, τον κόσμο του editing και της αρθρογραφίας και φυσικά να γράφεις σωστά ένα κείμενο. Σιγά-σιγά βλέπεις την απήχηση και τις προσδοκίες σου να ανεβαίνουν!

Στο τέλος του ταξιδιού είσαι εφοδιασμένος με μια υπέροχη φιλία με όμορφα άτομα και γνώση για το αντικείμενο, έτοιμος για νέα ταξίδια. Βέβαια, η σχέση σου με το StudentLife.com.cy δεν σταματά ποτέ!»

onlyvectorbackgrounds.com/Facebook.com/Natalia Polycarpou

«Τη δήλωσή μου για να συμμετέχω στο internship την έκανα εντελώς τυχαία, κάνοντας scroll down στην αρχική σελίδα μου στο Facebook. Στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική λόγω των υποχρεώσεων μου στο Πανεπιστήμιο, αλλά το ενδιαφέρον μου για τη συγγραφή άρθρων με κίνησε να κάνω την αίτηση μου.

Οι έξι αυτοί μήνες ως αρθρογράφος στο StudentLife ήταν πάρα πολύ δημιουργικοί και κατάλαβα ότι με σωστό προγραμματισμό κι αν θέλεις κάτι πραγματικά μπορείς να τα συνδυάσεις και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Φυσικά σε όλα αυτά ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι η φίλη μου, Μικαέλλα. Αυτή ήταν που με ώθησε και με ενθάρρυνε, λέγοντάς μου ότι θα τα καταφέρνω εξίσου καλά στο Πανεπιστήμιο και στη συγγραφή άρθρων στο μεγαλύτερο φοιτητικό portal και στην πιο νεανική ιστοσελίδα της Κύπρου.

Βέβαια, η βοήθεια της μέντορας μου Στέφανης που με την όρεξη της βοήθησε όλη την ομάδα να εξελιχθεί και να αποκομίσει σημαντικά εφόδια.

Αν πιστέψεις στον εαυτό σου και έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα στην προσπάθεια σου να εξελιχτείς, θα πετύχεις και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια!»

onlyvectorbackgrounds.com/Instagram.com/@josephorf

«Ούλλα εξεκινήσαν που ένα «γιατί να μεν δοκιμάσω;! YOLO. Το πολύ-πολύ να μεν με δεχτούν!». Fast forward 6 μήνες μετά τζιαι νιώθω (τουλάχιστον) περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας του StudentLife!

Έξι μήνες γεμάτοι γέλιο, δημιουργικότητα, όρεξη για γράψιμο και εννοείται πολλή αγάπη! Και για να σας προλάβω (στην ερώτηση γιατί έκαμα αίτηση;)… Επειδή απλά αρέσκει μου να κάμνω άτομα να γελούν και να ξεχνιούνται! So simple!

Τι κι αν ήρθε η «κορονούα» κάπως… απρόσμενα;! Εμείς συνεχίσαμε ακάθεκτοι προς τον στόχο μας! No matter τι σπουδάζεις (βλέπε εμένα με τη φαρμακευτική!) τίποτε εν μπορεί να σε εμποδίσει που το να κάνεις κάτι που σε εκφράζει!

Βλέποντας τον εαυτό μου να εξελίσσεται αυτούς τους μήνες νιώθω τυχερός που είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω την αγάπη μου για την αρθρογραφία (με τη βοήθεια του StudentLife φυσικά)! Εννοείται πως η πορεία μου στο site θα συνεχίσει, καθώς όπως λέγαμε συχνά “Once a StudentLifer, always a StudentLifer”!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Στέφανη που «άντεξε» τις μεταμεσονύχτιες «αναλαμπές» μου τόσο διάστημα (χωρίς να με πνίξει)! Νέα Joseph-ίστικα άρθρα έρχονται σύντομα! Το ταξίδι τώρα ξεκινά!»

onlyvectorbackgrounds.com/Facebook.com/StyLiana Kyriacou

«Το να δηλώσω συμμετοχή στο Internship του StudentLife.com.cy ήταν μία από τις αποφάσεις που πήρα και δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή!

Από τη μέρα που ξεκινήσαμε μέχρι και σήμερα μου έχουν μείνει μόνο όμορφα πράγματα. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι απέκτησα νέες γνώσεις και εξελίχθηκα στον τομέα των σπουδών μου που είναι η ψηφιακή επικοινωνία και τα media, ενώ παράλληλα ήμουν μέλος μιας υπέροχης (και τρελής) ομάδας.

Πιστεύω ότι τα Internships του StudentLife είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει κανένας φοιτητής που αγαπά τα media και δημιουργία ευχάριστου και πρωτότυπου περιεχομένου που απευθύνεται σε άλλους φοιτητές!»

Για όλους αυτούς τους λόγους δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στο Internship μας εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending