fbpx

Πολυκαταστήματα ERA: Προάγουν την τέχνη & τον πολιτισμό με τη δημιουργική συμβολή φοιτητών!

Στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας τους, με στόχο να μεταμορφωθούν σε χώρους πρωτοποριακούς για τα κυπριακά δεδομένα, όπου η τέχνη, η κουλτούρα και οι τελευταίες τάσεις της μόδας συναντώνται σ’ ένα περιβάλλον μοναδικής εμπειρίας για τον επισκέπτη, τα πολυκαταστήματα ERA διεξήγαγαν ανοιχτό διαγωνισμό στα κυπριακά πανεπιστήμια, ζητώντας από φοιτητές να αυτοσχεδιάσουν με το λογότυπο ERA και να δημιουργήσουν το δικό τους σχέδιο.

Οι φοιτητές είχαν την ελευθερία να χρησιμοποιήσουν την τεχνική και τα εργαλεία της επιλογής τους. Το αποτέλεσμα ήταν καινοτόμο και ευφάνταστο, και διακοσμεί τις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων ERA The Mall of Cyprus και Central στη Λευκωσία, ERA Zenon στη Λάρνακα, ERA Olympia και ERA Αpollon στη Λεμεσό, και ERA Κorivos στην Πάφο.

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από έξι καταξιωμένους στο χώρο τους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, και συγκεκριμένα την Έλενα Κοτασβίλη (σκηνογράφο), τη Μαρία Λιανού (καλλιτέχνιδα), τον Μάριο Νεοκλέους (art director & graphic designer), τον Παναγιώτη Πιερίδη (αρχιτέκτονα), τον Ανδρέα Αντωνίου (art director) και τον Achim Wieland (graphic designer & theatre director).

Οι κριτές επέλεξαν επτά σχεδιαστικά, τα οποία κέρδισαν από ένα δωροκουπόνι αξίας 200 ευρώ, ενώ τα τέσσερα από αυτά επιλέχθηκαν για να διακοσμήσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων ERA.

Οι επτά νικητές ήταν ο Μάριος Πασχαλίδης, ο Προκόπης Χατζηπροκόπη, ο Γιάννης Χιταρίδης, η Γεωργία Μιχαήλ, η Fatima Gabry, η Μαρία Ανδρέου και η Νίκη Αζοϊδου. Οι τέσσερις νεαροί δημιουργοί, των οποίων τα έργα  κοσμούν ήδη τις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων ERA σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, είναι οι Μάριος Πασχαλίδης, Προκόπης Χατζηπροκόπη, Γιάννης Χιταρίδης και η Γεωργία Μιχαήλ.

Το Συγκρότημα Ermes μπαίνει σε μία νέα εποχή όπου η ιστορία συναντά το μέλλον και αναβαθμίζει όλα τα πολυκαταστήματα, εμπλουτίζει την προϊοντική του γκάμα με πολλές συλλογές, αποκλειστικές και μη, και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών για το σύγχρονο καταναλωτή.

Δημιουργικό από την Γεωργία Μιχαήλ στο Πολυκατάστημα ERA Ολύμπια στη Λεμεσό.
Δημιουργικό από τον Γιάννη Χιταρίδη στο πολυκατάστημα ERA The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.
Δημιουργικό από τους Μάριο Πασχαλίδη & Προκόπη Χατζηπροκόπη στο πολυκατάστημα ERA Central στη Λευκωσία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending