fbpx

Η Emirates προσφέρει όλο τον χρόνο όφελος σε φοιτητές και τις οικογένειές τους!

Η νέα συναρπαστική προσφορά της Emirates βοηθά τους φοιτητές να περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους και να εξερευνήσουν όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του έτους.

Δείτε περισσότερα μέρη του κόσμου με φίλους κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών διακοπών όλο το έτος, απολαμβάνοντας ειδικές εκπτώσεις στους ναύλους Οικονομικής και Επιχειρηματικής κλάσης, επιπλέον όριο αποσκευών πάνω από το επιτρεπόμενο και δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας της κράτησής τους έως 7 ημέρες πριν από το ταξίδι.

Επιπλέον, η οικογένεια και οι σύντροφοί των φοιτητών μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτή τη μοναδική προσφορά, αρκεί να συνοδεύονται από τον φοιτητή σε ένα από τα σκέλη του ταξιδιού.

Εκατομμύρια φοιτητές έχουν επιλέξει να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ιδρύματα εκτός της πατρίδας τους, και τα στοιχεία από το Ινστιτούτο Στατιστικής της UNESCO δείχνουν ότι ο αριθμός είναι συνεχώς αυξανόμενος καθώς οι νέοι γίνονται πιο ενημερωμένοι για τις επιλογές ταξιδιών και εκπαίδευσης. Πολλοί διεθνείς φοιτητές ταξιδεύουν επίσης κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους με τους φίλους τους ή για να αποκτήσουν νέες εμπειρίες.

Σύμφωνα με την πρόταση της Emirates ως παγκόσμιας αεροπορικής εταιρείας που συνδέει ανθρώπους και μέρη, παρουσιάζει αυτήν την προσφορά για να ενθαρρύνει τους φοιτητές να εξερευνήσουν περισσότερο τον κόσμο και να τους βοηθήσουν να επισκέπτονται τις οικογένειές τους πιο συχνά και με ευελιξία να τροποποιούν την κράτησή τους σε περίπτωση αλλαγής των ταξιδιωτικών τους σχεδίων.

Τα εισιτήρια πρέπει να έχουν κλειστεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς STUDENT. Όλα τα εισιτήρια έχουν μέγιστη διάρκεια ισχύος 12 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/studentoffer2020

Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν μίλια για να εξαργυρώσουν πτήσεις, αναβαθμίσεις και μια σειρά από συναρπαστικές ανταμοιβές όταν εγγραφούν στο πρόγραμμα πίστης της Emirates Skywards.

Υγεία και ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε στάδιο του ταξιδιού του επιβάτη για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, απολυμαντικό χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μέτρα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety

Διασφαλίζοντας την ασφάλεια των ταξιδιωτών, των επισκεπτών και της κοινότητας, οι δοκιμές PCR COVID-19 είναι υποχρεωτικές για όλους τους επιβάτες εισερχόμενων πτήσεων και πτήσεων διέλευσης που φτάνουν στο Ντουμπάι (και τα ΗΑΕ), συμπεριλαμβανομένων των πολιτών των ΗΑΕ, των κατοίκων και των τουριστών, ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία προέρχονται .

Δωρεάν, παγκόσμια κάλυψη για το κόστος που σχετίζεται με το COVID-19: Οι πελάτες μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με σιγουριά, καθώς η Emirates έχει δεσμευτεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με το COVID-19, χωρίς κόστος, αν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι. Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα για πελάτες που πετούν με την Emirates έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 (η πρώτη πτήση να έχει ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2020 ή πριν) και ισχύει για 31 ημέρες από τη στιγμή που πετούν στο πρώτο σκέλος του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται από την πρόσθετη διαβεβαίωση αυτού του καλύμματος, ακόμη και αν ταξιδεύουν προς άλλη πόλη μετά την άφιξή τους στον προορισμό της Emirates. Για περισσότερες λεπτομέρειες: www.emirates.com/COVID19assistance.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending