fbpx

“Ματωμένος Γάμος”: Μην χάσεις τη νέα παράσταση του Θεατρικού Όμιλου Πανεπιστημίου Κύπρου!

Ο Θεατρικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Κύπρου μας εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά, αφού η νέα του παράσταση είναι πλέον γεγονός και κάνει πρεμιέρα!

Ο “Ματωμένος Γάμος”, ένα αριστούργημα του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, αποτελεί μια ερωτική τραγωδία, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα!

facebook.com/theatrikosomilosucy

Η ομάδα έχει προγραμματίσει 3 παραστάσεις, με την πρεμιέρα να διεξάγεται την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, η ώρα 20:30. Οι υπόλοιπες δύο θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκυρίακο της ίδιας βδομάδας, 19 και 20 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα.

Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τον νόμο περί λοιμοκάθαρσης.

Σημειώνεται ότι η χρήση μάσκας συστήνεται. 

facebook.com/theatrikosomilosucy

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται μόλις στα 5 ευρώ, ενώ κρατήσεις μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικώς στο 97642134, είτε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του ομίλου στο Facebook!

Προκράτησε έγκαιρα τα εισιτήριά σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις την παράσταση από τις καλύτερες θέσεις!

Facebook Event: www.facebook.com/events/3731778183518042/

facebook.com/theatrikosomilosucy

Ο “Ματωμένος γάμος” ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Έφη Χαραλάμπους, Ξάνθια Αργυρού και Νάτια Χαραλάμπους, κάτι το οποίο υπόσχεται εξαίσια αποτελέσματα!

Όσον αφορά την πλοκή, το κουβάρι του Θανάτου ξετυλίγεται από την πρώτη σκηνή του έργου, τοποθετώντας την ιστορία στις αναμνήσεις του παρελθόντος, στους προηγούμενους θανάτους μιας βεντέτας που δεν τελείωσε ποτέ.

Η Μοίρα όμως καθοδηγεί τις πράξεις των ανθρώπων και τους θέτει πολλαπλά διλήμματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου…

Πώς λες να εξελίσσεται η ιστορία; Κλείσε άμεσα τα εισιτήριά σου και δεν θα το μετανιώσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending