fbpx

5 πράγματα που πρέπει να προλάβεις να κάνεις πριν μας κλείσουν και πάλι μέσα!

Τις τελευταίες μέρες πολλές πόλεις και περιοχές, σε όλες τις χώρες του κόσμου, μπαίνουν ξανά σε περιορισμό ή αυξάνουν τα μέτρα κατά του Covid-19. Έτσι, το ενδεχόμενο επιστροφής σε 2ο lockdown «φιγουράρει» και έχει γίνει ο φόβος κι ο τρόπος, αφού σίγουρα κανένας δεν θέλει να ξανά μείνουμε σπίτι!

Το “The Lockdown Returns” ή το «Ημέρες Καραντίνας Vol 2» είναι αδιαμφισβήτητα ωραίοι τίτλοι για ταινία, όμως, δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται θα γίνει και πάλι η «νέα μας πραγματικότητα»…

Όπως και να ‘χει, εμείς σου μαζέψαμε σ’ αυτό το χιουμοριστικό άρθρο τα 5 πράγματα που πρέπει σίγουρα να προλάβεις να κάνεις, πριν συμβεί για 2η φορά το αναπάντεχο! ?

Δες τα πιο κάτω:

1
Γρήγορα ραντεβού σε κομμωτήριο/κουρέα/αισθητικό!

pexels.com/mostafa

Επειδή το πιο πιθανόν είναι να καταλήξεις σαν τον κουρέα της φωτογραφίας αν μας ξανά κλείσουν στο σπίτι, καλύτερα να κλείσεις από τώρα το ραντεβού σου! #BetterSafethanSorry που λέμε! ?

Και για τις κοπέλες της παρέας συνιστούμε να πάνε να «βγάλουν» (όσο ακόμα προλαβαίνουν) μουστάκι, φρύδι κλπ και να βάψουν και τα μαλλιά τους, γιατί προβλέπεται η ρίζα να «κατεβαίνει» μέχρι τους ώμους μέχρι να ξαναβγούμε.

2
Αγόρασε όργανα γυμναστικής και κλειδωνιές για τα ντουλάπια!

freepik.com/kamolk

Για έναν περίεργο λόγο, ο κόσμος στην προηγούμενη καραντίνα αγόραζε σαν να μην υπάρχει αύριο χαρτί υγείας. Σε περίπτωση μιας 2ης φάσης προτείνουμε να αγοράσει κλειδωνιές για τα ντουλάπια της κουζίνας!

Μην διερωτάσαι γιατί… Θυμάσαι τα αποτελέσματα (στη ζυγαριά) από την πρώτη καραντίνα; Γι’ αυτό τώρα να είσαι προετοιμασμένος/η. Πάρε κάποιο όργανο γυμναστικής για το σπίτι και φυσικά -ΜΗΝ- αγοράσεις λιχουδιές.

3
Βγες έξω στη φύση όσο προλαβαίνεις!

freepik.com/prostooleh

Σίγουρα οι βόλτες στη φύση κάνουν τον καθέ ένα από εμάς να ηρεμεί και να ξεφεύγει λίγο από το άγχος κι όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας τους τελευταίους μήνες…

Προσοχή, μην πας σε χώρους με πολυκοσμία! Ας ευχηθούμε η επόμενη μας βόλτα να είναι με τα άτομα που αγαπάμε και στον τόπο που πραγματικά λαχταράμε. ?

4
Υιοθέτησε κι εσύ ένα pet!

freepik.com

Ο μόνος τρόπος για να μπορείς να στέλνεις το 6 και να μετακινείσαι (έστω και λίγο) εκτός σπιτιού είναι για φυσική άσκηση – που σίγουρα δεν θα κάνεις πάλι, είτε για να παίρνεις βόλτα το κατοικίδιό σου. 

Φυσικά, μετά την καραντίνα δεν σημαίνει ότι θα το παρατήσεις, ή θα το αγνοείς… Ένα ζωάκι είναι σαν ένα μωρό, χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα σου. Μην το ξεχνάς – αυτό έχει μόνο εσένα!

Επιπλέον πλεονέκτημα… θα έχεις και παρέα όλη μέρα στο σπίτι!

5
Μάθε στους γονείς/παππούδες σου πώς να κάνουν video call!

freepik.com

Αν δεν κατάφεραν να μάθουν την πρώτη φορά, τότε τώρα είναι η ευκαιρία σου να τους μάθεις! Σίγουρα, επειδή ήταν απρόοπτο και δεν το περίμενε κανείς, ήταν δύσκολο να δείξουμε στους αγαπημένους μας πώς να χρησιμοποιούν τα online tools.

Πλέον, γνωρίζεις το ενδεχόμενο να ξανά μείνουμε σπίτι, οπόταν δεν έχεις δικαιολογία. Βάλε «κάτω» τους δικούς σου και δείξε τους όλα τα απαραίτητα για να έχετε επικοινωνία!

Εσύ είσαι προετοιμασμένος/η για τη 2η καραντίνα; ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending