fbpx

Οι Βρετανικές βάσεις ποδηλατούν για την Κύπρο!

Η Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων διοργανώνουν το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την συλλογή χρημάτων για ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, καθώς και του Συνδέσμου Ένα όνειρο, μια ευχή.

Η εκδήλωση αυτή τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κας Άντρης Αναστασιάδη και του Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, Maj Gen Rob Thomson.

Η ποδηλασία θα ξεκινήσει από το χωριό Αυδήμου, στις 7.00 π.μ. στις 17 Οκτωβρίου 2020, θα περάσει εντός των Κοινοτήτων των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου και Δεκέλειας, και θα καταλήξει στον Άγιο Νικόλαο Αμμοχώστου, κατά τις 5.00 μ.μ.

Με αυτή μας την επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε καταρχάς για τις προθέσεις μας να διοργανώσουμε την εν λόγω εκδήλωση και σας ζητήσουμε όπως η Κοινότητα σας υποστηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια με την οικονομική στήριξη της όλης εκδήλωσης, στηρίζοντας το φιλανθρωπικό αλλά και κοινωνικό έργο της Αστυνομίας.

Η όλη εκδήλωση θα τύχει ευρείας διαφημιστικής κάλυψης από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και με πλούσιο διαφημιστικό υλικό.

Κατά την εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής όπως επιβάλλονται από το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή απορίες για την εν λόγω εκδήλωση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Αστυνομικό Ανδρέα Κωστή, τηλ: 99673291 ή τον Λοχία Γιώργο Λούη, τηλ. 99876362.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending