fbpx

Πλήρεις υποτροφίες για σπουδές MBA και ΜΒΜ στο CIIM, με εφαρμογή στο Oil & Gas Management!

Ονειρεύεσαι ένα δυνατό μεταπτυχιακό στον τομέα του Business; Έχεις τα ακαδημαϊκά προσόντα αλλά τα οικονομικά σου δεν σου το επιτρέπουν; Τώρα το όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις το διεθνώς αναγνωρισμένο MBA ή το περιζήτητο MBΜ στο CIIM, το κορυφαίο Business School στην Κύπρο.

Μπορείς να υποβάλεις αίτηση για μια από τις πλήρεις υποτροφίες (100% των διδάκτρων και των τελών εγγραφής) συν ένα επίδομα διαβίωσης (5.000 ευρώ ετησίως), που προσφέρονται από το Υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου, αφού έχεις πρώτα εξασφαλίσει εισδοχή στο ΜΒΑ ή στο MBΜ του CIIM και επιλέξεις το Θεματική Ενότητα (Track) “Oil & Gas Management”.

Αυτές οι ανταγωνιστικές κυβερνητικές υποτροφίες έχουν σχεδιαστεί για υποψηφίους που είναι ακαδημαϊκά ισχυροί αλλά αδυνατούν οικονομικά να πληρώσουν τις σπουδές τους. Η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι η 24η Σεπτεμβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο Announcement του Υπουργείου Ενέργειας.


Μπορείς να συμπληρώσεις τη διαδικασία σε 3 εύκολα βήματα:

Βήμα πρώτο: Υποβάλλεις αίτηση για εισδοχή στο ΜΒΑ ή στο ΜΒM του CIIM μέσω της ιστοσελίδας μας www.ciim.ac.cy, είτε επικοινωνώντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου admissions@ciim.ac.cy ή μέσω τηλεφώνου 77772446, είτε ακόμα υποβάλλοντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ.

Βήμα δεύτερο: Αφού εξασφαλίσεις εισδοχή και εγγραφείς στο Πρόγραμμα, κατεβάζεις και συμπληρώνεις το έντυπο αίτησης υποτροφιών, Application , που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, δηλώνοντας ότι έχεις επιλέξει τη Θεματική Ενότητα “Oil & Gas Management”.

Βήμα τρίτο: Πριν τη 24η Σεπτεμβρίου, αποστέλλεις την αίτηση σου, με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και πιστοποιητικά, στο Γενικό Διευθυντή Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Ανδρέα Αραούζου 6 1421, Λευκωσία με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ». Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν περί τα μέσα Νοεμβρίου.


1
MBA

Το CIIM MBA είναι μοναδικό, καινοτόμο και παγκόσμιας κλάσης μεταπτυχιακό με έμφαση στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και σχεδόν 2,000 αποφοίτους, το CIIM MBA αναπτύσσει διευθυντές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Είναι ένα σύνολο εμπειριών και συνδέσεων που αλλάζουν τη ζωή και δημιουργούν ευκαιρίες.

Η φιλοδοξία μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τις προοπτικές απασχόλησης και ανέλιξης των σπουδαστών μας και γι’ αυτό ενισχύουμε τις δεξιότητες που αποκομίζουν από το ΜΒΑ με διάφορες εφαρμογές. Για πρώτη φορά φέτος προφέρουμε τη Θεματική Ενότητα/Εφαρμογή «Oil & Gas Management», ένα νέο τομέα με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και εργοδότησης στον τόπο μας και στην ευρύτερη περιοχή.

Το MBΑ του CIIM είναι πιστοποιημένο από τον Φορέα Αξιολόγησης & Πιστοποίησης (ΔΙΠΑΕ) και αναγνωρισμένο τόσο από το ΚΥΣΑΤΣ όσο και διεθνώς από το EFMD/EPAS στις Βρυξέλλες. Το MBA με Θεματική Ενότητα (Track) “Oil& Gas Management” διαρκεί 2 χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

2
ΜΒΜ

Το πρόγραμμα MBM στο CIIM έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τους σπουδαστές του το ευρύτερο δυνατό φάσμα λειτουργιών διοίκησης επιχειρήσεων. Μεγάλο πλεονέκτημα του ΜΒΜ είναι η φιλοσοφία του “Learning by Doing”, που δίνει έμφαση στην πρακτική μάθηση σε ποικίλες μορφές, όπως σεμινάρια ανάπτυξης σταδιοδρομίας, εταιρικές επισκέψεις και ζωντανές περιπτώσεις εταιρικών έργων.

Η φιλοδοξία μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τις προοπτικές απασχόλησης των σπουδαστών μας, και γι’ αυτό ενισχύουμε τις δεξιότητες που αποκομίζουν από το ΜΒM με διάφορες εφαρμογές. Για δεύτερη χρονιά φέτος προφέρουμε τη Θεματική Ενότητα/Εφαρμογή «Oil & Gas Management», ένα νέο τομέα με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και εργοδότησης στον τόπο μας και την ευρύτερη περιοχή.

Το MBM του CIIM είναι πιστοποιημένο από τον Φορέα Αξιολόγησης & Πιστοποίησης (ΔΙΠΑΕ) και αναγνωρισμένο από το ΚΥΣΑΤΣ και διεθνώς έχει καταταχθεί στην 21η θέση στην Δυτική Ευρώπη από το Eduniversal, Παρίσι (2018). Το MBΜ με τη Θεματική Ενότητα “Oil& Gas Management” ολοκληρώνεται σε 18 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending