fbpx

Η ΚΕΑΝ στο πλάι της Europa Donna για 10η συνεχή χρονιά!

Η ΚΕΑΝ, παραμένοντας συνεπής στο κοινωνικό της έργο ως μια υπεύθυνη κυπριακή εταιρεία, συνεχίζει για 10η συνεχή χρονιά τη δυναμική και έμπρακτη υποστήριξή της στο πολυδιάστατο και σημαντικό έργο της Europa Donna, για τον αγώνα ενάντια του καρκίνου του μαστού.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της πρόληψης και ευαισθητοποίησης του κοινού επί του θέματος, η ΚΕΑΝ, προχώρησε στην οικονομική εισφορά ύψους €2,000 για την ενίσχυση των προγραμμάτων της Europa Donna, που συμπεριλαμβάνουν ενέργειες ενημέρωσης, πρόληψης και στήριξης των γυναικών.

Επιπρόσθετα η ΚΕΑΝ, προχώρησε στην αγορά προστατευτικών μασκών και φουλαριών από τη Europa Donna, τα οποία προβάλλουν τη γνωστή ροζ κορδέλα, το διεθνές σύμβολο για την αφύπνιση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Με μήνυμα «Μαζί, συνεχίζουμε στον δρόμο της ελπίδας», στην καθιερωμένη Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες η ΚΕΑΝ έδωσε το παρόν της διαδικτυακά το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, μαζί με χιλιάδες άλλους υποστηρικτές. Κατά τη διάρκεια της «πορείας» μέλη της Europa Donna και δρομείς, με σκήπτρο τη Φλόγα της Δύναμης, προώθησαν τη σημαντικότητα της έγκαιρης ενεργοποίησης και πρόληψης καθώς και μηνύματα ελπίδας.

Η κα. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά:  «Η στήριξη για ευαισθητοποίηση και πρόληψη είναι υψίστης σημασίας καθώς η μάχη κατά του καρκίνου του μαστού δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, αλλά όλων μας. Η ΚΕΑΝ στέκεται πάντα αρωγός στο έργο της Europa Donna καθώς και συνοδοιπόρος σε όλες τις γυναίκες που δίνουν μάχη καθημερινά κατά του καρκίνου, δίνοντάς τους ελπίδα. Εις μνήμην της Εύης Παπαδοπούλου, εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, η οποία υπήρξε σημαντικό πρόσωπο της οικογένειας Europa Donna για τη δραστηριοποίηση και ανάπτυξη του οργανισμού, προσπαθούμε να την κάνουμε περήφανη, συνεχίζοντας τη στήριξη του έργου της».

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending