fbpx

Famous Sports: Εσύ έλαβες μέρος στον νέο διαγωνισμό;

Η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων στην Κύπρο, Famous Sports, καλεί 7 επώνυμους fitness enthusiasts για να στείλουν μαζί της το δικό τους μήνυμα για ένα healthy lifestyle, καλώντας μας να πάμε #Back2TheGym!

Ο personal trainer Κυριάκος Πελεκάνος, ο Stott Pilates instructor & fitness trainer Χριστόφορος Μιχαλιάς, η Pilates Mat instructor και personal trainer Μαρία Τσακαλίδου, η yoga instructor Ελένη Ιωάννου, ο personal coach Σάββας Ηλιάδης, ο πρωταθλητής κολύμβησης Όμηρος Ζάγκας και η CrossFit trainer Ρηγίνα Τουμανίδου, φωτογραφήθηκαν με total Famous Sport looks και παράλληλα στέλνουν το δικό τους μήνυμα καλώντας τον κόσμο να βγάλει μια δική του #selfie με το κινητό την ώρα που είναι στο γυμναστήριο ή την ώρα που αθλείται.

Κάνοντας tag την Famous Sport και ανεβάζοντας το post στο Instagram, 2 τυχεροί θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν ένα total Famous Sport look. Ο διαγωνισμός ήδη τρέχει στα Instagram accounts των fitness enthusiasts. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την 1ην Νοεμβρίου 2020 με Instagram Story στο account της @famousports.

Βρείτε τα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο+ 357 22 45 5500.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending