fbpx

Τα Coffee Berry συνεισφέρουν και φέτος στο πολύτιμο έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ!

Τα Coffee Berry συνεργάζονται και φέτος -για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, συνεισφέροντας έτσι στο πολύτιμο έργο του! Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά συλλεκτικού ποτηριού, που κοστίζει €5.75, τα Coffee Berry προσφέρουν €2 στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Έχουν σχεδιαστεί 2 συλλεκτικά επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια, ειδικά για τον σκοπό αυτό και μπορείς να τα βρεις σε όλα τα σημεία Coffee Berry Παγκύπρια! Από 1η μέχρι 31 Οκτωβρίου, λοιπόν, μπορείς και εσύ να προσφέρεις αγοράζοντας το δικό σου συλλεκτικό επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι!

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι όλοι μαζί με την προσφορά μας να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που αγωνίζονται και μας χρειάζονται! Γιατί αυτό που μετρά είναι η προσφορά, ανεξαρτήτου μεγέθους!

H Παγκόσμια Ημέρα Καφέ (1/10) αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του πιο αγαπητού ροφήματος στον κόσμο και ο στόχος των Coffee Berry είναι να αξιοποιήσουν ολόκληρο τον μήνα Οκτώβριο με αυτήν τη συνεργασία.

Τέλος, στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, τα Coffee Berry διοργάνωσαν Live Link με το Deejay Radio, την Τρίτη 13/10/2020, από τις 11 μέχρι τις 13:00, στον χώρο του εστιατορίου “My JOY” στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending