fbpx

Cyprus Papers: Δες πώς αντέδρασαν τα Social Media στο αποκαλυπτικό βίντεο του Al Jazeera!

Τελικά 1-2 δημοσιογράφοι incognito και 2-3 κρυμμένες κάμερες είναι υπεραρκετά για να βγάλεις θέμα και να αποκαλύψεις όσα συμβαίνουν με τη «βιομηχανία των χρυσών διαβατηρίων» που στήθηκε στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια!

Προηγήθηκαν οι αποκαλύψεις του το Al Jazeera μέσα στον Αύγουστο για διαβατήρια σε εγκληματίες και φυγάδες που έκαναν και τον πιο άσχετο να αντιληφθεί ότι… κάτι παίζει! Μετά και το νέο βίντεο με τίτλο “The Cyprus Undercover”, πραγματικά είδαμεν τα ούλλα… ή όχι ακόμα;

Στο βίντεο οι δημοσιογράφοι “παίζουν” τους μεσάζοντες για υποτιθέμενους ξένους επενδυτές και με κρυφές κάμερες καταγράφουν τις συναντήσεις τους. Οι εμπλεκόμενοι φαίνονται διατεθειμένοι να διευκολύνουν με κάθε τρόπο τους επενδυτές στην απόκτηση κυπριακού διαβατηρίου… σε σημείο που “χουμίζουνται” για τις πατέντες τους!

Όπως είναι λογικό, το βίντεο του Al Jazeera προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Κυπριακή κοινωνία… και στα social media γίνεται χαμός, με τους Κύπριους να σχολιάζουν με καυστικό τρόπο κυρίως τις ατάκες των Δημήτρη Συλλούρη και Αντρέα Πιττάτζη.

“This is Cyprus”, “full support from Cyprus”, “she can bring him in as her husband”, “no passport case is clean and clear, crystal clear”, “don’t say that to anybody… I have to protect my name as well”… είναι μόνο μερικές από τις «επικές» ατάκες που μας άφησαν άφωνους!

Το “Cyprus Papers” θα είναι το θέμα-σκάνδαλο- των ημερών… Λέτε να έρχονται κι άλλα επεισόδια; Αναμένουμε με ανυπομονησία για να δούμε πόοοοσοι μπλέκουνται μες τούντην κουβέντα!

Δες πιο κάτω τις αντιδράσεις στα social media:

Επήρεν τον…

Posted by Ο Πίκρης on Thursday, 15 October 2020

Οκ.

Posted by Φήμη είναι θα περάσει on Thursday, 15 October 2020

 

View this post on Instagram

@louvivuitton

A post shared by Τριβιτζιάζουμαι (@trivitziazoumai) on

View this post on Instagram

mood

A post shared by Τριβιτζιάζουμαι (@trivitziazoumai) on

Η ειδοποιός διαφθορά

Posted by Marinos Nomikos on Tuesday, 13 October 2020

Τούτοι είμαστεν.

Posted by Ο Πίκρης on Monday, 12 October 2020

Instagram.com/@xeroteana

Εσύ τι πιστεύεις για αυτές τις «αποκαλύψεις»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending