fbpx

Διαδικτυακά Σεμινάρια (Webinars) για μαθητές – αθλητές!

Το αθλητικό τμήμα (Global Sports Division) του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education Services, διοργανώνει δύο διαδικτυακά σεμινάρια για θέματα που αφορούν μαθητές/αθλητές, για τον μήνα Οκτώβριο 2020.

Στόχος των σεμιναρίων να ενημερώσουν το κοινό για τη μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία προς τον σωστό σχεδιασμό για ένα λαμπρό μέλλον των µαθητών-αθλητών.

1
«Eυκαιρίες για Ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό»

Πότε: 22 Οκτωβρίου 2020

Ώρα: 19:00 μ.μ. – 19:45 μ.μ

Πού:  Για παρακολούθηση, συνδεθείτε εδώ

Γλώσσα Παρουσίασης: Αγγλικά

Κοινό: Γονείς, Μαθητές-αθλητές, Σχολικοί Σύμβουλοι, Υπεύθυνοι Ποδοσφαιρικών Συλλόγων/Ομάδων

Την παρουσίαση του συγκεκριμένου webinar έχει αναλάβει ο κ. Peter Bradley, Διευθυντής της IDA (International Development Academy) με 25 χρόνια εμπειρίας ως διευθυντής προπονητής ποδοσφαίρου στην Αμερική και μέλος του US Club Soccer and USL. Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, ο κ. Bradley θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες που έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να βελτιωθούν και αν το θελήσουν να πραγματοποιήσουν μια λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του webinar θα αναλυθούν τα ακόλουθα:

  • Προγράµµατα Ακαδηµιών Ποδοσφαίρου στην Ευρώπη για ηλικίες 16-23 χρονών.
  • Τοποθέτηση σε ιδιωτικά σχολεία στην Αµερική ή στο Ηνωµένο Βασίλειο για ποδοσφαιριστές ηλικίας 10-19 χρονών για φοίτηση και παράλληλα συµµετοχή σε ποδοσφαιρικές ακαδηµίες.
  • Αθλητικές Υποτροφίες για ποδοσφαιριστές σε πανεπιστήμια της Αμερικής

Όλες οι πιο πάνω υπηρεσίες προσφέρονται από την εταιρεία Global Sports Division με την συνεργασία της εταιρείας του εξωτερικού International Development Academy.

2
«Eυκαιρίες για Αθλητικές Υποτροφίες στην Αμερική»

Πότε: 30 Οκτωβρίου 2020

Ώρα: 20:00 μ.μ. – 20:45 μ.μ

Πού:  Για παρακολούθηση, συνδεθείτε εδώ

Γλώσσα Παρουσίασης: Αγγλικά

Κοινό: Γονείς, Μαθητές-αθλητές, Σχολικοί Σύμβουλοι, Υπεύθυνοι Αθλητικών Συλλόγων/Ομάδων

Την παρουσίαση του συγκεκριμένου webinar έχει αναλάβει ο κ. Liam Barrett, Διευθυντής της US Sports Scholarships. Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, ο κ. Barrett θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες που έχουν οι νεαροί να εξασφαλίσουν αθλητική υποτροφία στην Αμερική. Θα αναλύσει βήμα-βήμα τη διαδικασία για εξασφάλιση υποτροφίας σε πανεπιστήμιο της Αμερικής για όλα τα αθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του webinar θα αναλυθούν τα ακόλουθα:

  • Λόγοι για να επιλέξει κάποιος να σπουδάσει στην Αμερική με αθλητική Υποτροφία
  • Πώς δουλεύουν οι Υποτροφίες στην Αμερική (Divisions)
  • Οι Προϋποθέσεις για εξασφάλιση υποτροφίας
  • Η διαδικασία για εξασφάλιση υποτροφίας

Η Global Sports Division μέσω της συνεργασίας με την USA Sports Scholarships μπορεί να βοηθήσει μαθητές-αθλητές να εξασφαλίσουν αθλητικές υποτροφίες στην Αμερική.

Μετά από τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και απαντήσεις. Mε τη λήξη των webinars θα διαμοιραστούν σε όλους τα αρχεία της παρουσίασης και η βιντεοσκόπηση.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κανονίσουν ένα δωρεάν ραντεβού με τους Αθλητικούς συμβούλους της Global Sports Division για να συζητήσουν σε προσωπική βάση τις ανάγκες και τους αθλητικούς στόχους που έχει ο κάθε αθλητής.

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Αθλητικούς Συμβούλους της Global Sports Division στα τηλέφωνα 22 780250 και 22 785022.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending