fbpx

Γνώρισε καλύτερα το «Erasmus+: Νεολαία» μέσα από τις εμπειρίες των νέων που συμμετείχαν!

Λάβε μέρος στη Διαδικτυακή συζήτηση «Erasmus+: Youth, Time to Move Forward» την Παρασκευή στις 16 Οκτωβρίου 2020, 18:00 – 20:00.

Γνωρίζεις ότι … το πιο πετυχημένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ευρώπης, το Erasmus+, συμπληρώνει φέτος την πρώτη του επταετία; Ήταν το 2014 όταν προστέθηκε το σύμβολο «+» στο Erasmus, για να σηματοδοτήσει την συμπερίληψη πολλών περισσότερων ευκαιριών για κινητικότητα, εθελοντισμό, εκπαίδευση, κατάρτιση, αθλητισμό σε όλους: μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, δασκάλους, καθηγητές, Youth Workers, νέους και νέες 13-30 χρονών.

Το Erasmus+ συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και τώρα μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες. Μάλιστα, θα συνεχίζει να λειτουργεί, μπαίνοντας στη νέα του «φάση», για την περίοδο 2021-2027. Μπαίνει δυναμικά, πιο πράσινο, πιο συμμετοχικό, πιο ψηφιοποιημένο, με ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για όλους.

Τώρα που το γνωρίζεις, έλα στη διαδικτυακή εκπομπή – συζήτηση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του «Erasmus+: Νεολαία» που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας στο πλαίσιο του «Erasmus Virtual Festival», αυτή την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λειτουργοί του προγράμματος μαζί με παλιούς δικαιούχους, θα απαντήσουν στα ερωτήματα: Τι κερδίσαμε από το Erasmus+: Νεολαία την περίοδο 2014-2020; Τί μάθαμε; Τί μας άρεσε; Τι δεν μας άρεσε; Τι κρατάμε και τί αφήνουμε; Πως προχωρούμε στο νέο πρόγραμμα για την περίοδο 2021-2027; Τι προσδοκίες έχουμε και πως θα τις εκπληρώσουμε; Στη συζήτηση μπορείς να συμμετέχεις και εσύ με τις δικές σου ερωτήσεις.

Έλα λοιπόν να γνωρίσεις καλύτερα το Erasmus+: Νεολαία μέσα από τις εμπειρίες των δικαιούχων του και να εμπνευστείς και γιατί όχι; Να… πειστείς να συμμετέχεις και εσύ, μέσα από τις εμπειρίες των δικαιούχων μας.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου 2020, 18:00 – 20:00 και θα προβάλλεται ζωντανά στο www.erasmusplus.cy/erasmusvirtualfestival και στη σελίδα Facebook της Εθνικής υπηρεσίας του Erasmus+: Νεολαία στην Κύπρο @erasmusplusyouthcy .

#erasmusdays2020 #erasmusvirtualfestival #ErasmusMovingForward

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending