fbpx

11η Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας: «Ιστορίες να Ονειρεύεσαι …! Χριστουγεννιάτικες Αλχημείες»!

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick και το Βιβλιοπωλείο Rivergate, με την υποστήριξη του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου και των Εκδόσεων Πατάκη, διοργανώνουν την 11η Ημερίδα Παιδικής Λογοτεχνίας με θέμα: «Ιστορίες να ονειρεύεσαι…! Χριστουγεννιάτικες Αλχημείες», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020, ώρα 9:15-12:45, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Frederick.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν στη δημιουργική αξιοποίηση λογοτεχνικών βιβλίων στη σχολική τάξη και ειδικότερα στην προώθηση της φιλαναγνωσίας μέσω παιδικών βιβλίων με θέμα τα Χριστούγεννα.

Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει διαδικτυακά εργαστήρια με θεωρητικό και βιωματικό μέρος, τα οποία θα πραγματοποιήσουν οι διακεκριμένοι συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας: Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Λιάνα Δενεζάκη, Στέλιος Πελασγός, Μαριλένα Καββαδά, Ιωάννα Κυρίτση Τζιώτη, καθώς και παρουσίαση βιβλίου από τον γνωστό χαράκτη, Χαμπή Τσαγγάρη.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, αλλά και την προτίμησή τους για ένα από τα εργαστήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://istories-2020.eventbrite.com, μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου 2020. Στους συμμετέχοντες θα σταλεί ο σύνδεσμος της Ημερίδας αμέσως μετά την εγγραφή τους, για να μπορέσουν να ενωθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Frederick. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όσοι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην Ημερίδα θα λάβουν εκ των προτέρων τον φάκελο της Ημερίδας, που θα περιλαμβάνει τα σχετικά έγγραφα της Ημερίδας, το/α βιβλίο/α για το εργαστήρι που θα παρακολουθήσουν και τα απαιτούμενα υλικά για το εργαστήρι. Το κόστος συμμετοχής είναι: €20 ( €15 για το/τα βιβλίο/α και €5 για τα μεταφορικά).

Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην εγκύκλιο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου στο https://bit.ly/3m7hMzE.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending