fbpx

Οι 5+1 πιο άβολες (και ντροπιαστικές) στιγμές που σίγουρα έζησες κι εσύ στο Instagram!

ΑΒΟΛΟ! Όλοι το έχουμε νιώσει και όλοι το έχουμε πει, ναι ακόμα και στο Instagram! Γιατί όταν αυτή η άβολη (και ντροπιαστική) στιγμή «στέκεται» εκεί μπροστά σου, ούτε η οθόνη του κινητού σου δεν σε «σώζει».

Γιατί αναπόφευκτα το ρεζιλίκι θα το νιώσεις, το κοκκίνισμα θα το πάθεις ακόμα κι αν δεν σε βλέπει κανένας.

Ίσως να μην θέλεις να το παραδεχτείς… αλλά οι άβολες στιγμές στο Instagram είναι αμέτρητες και μερικές από αυτές τις έχεις ζήσει σίγουρα και εσύ!

Δες τις πιο άβολες στιγμές που μπορεί να νιώσει κάποιος στο Instagram:

1
Ορθογραφικό λάθος σε story

pexels.com/cottonbro

Πάνω στη βιασύνη σου, λοιπόν, να βάλεις story πριν σου τελειώσουν τα 4G… εκεί «την παθαίνεις»! Ακόμα κι αν λείπει ένα μόνο γράμμα, είτε γράψεις λάθος «ι», πολλοί είναι εκείνοι που θα βιαστούν να σε διορθώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις άβολα.

Ατάκες του τύπου: «μα δεν ξέρεις ελληνικά;», «έλεος, μα δεν ξέρεις πώς γράφεται η αυτή η λέξη;», είναι ικανές να σε κάνουν να μην θες να ξανά γράψεις κάτι σε story!

Ταυτόχρονα, θα αναγκαστείς είτε να διαγράψεις το story αυτό, είτε να το ξανά βάλεις (πράγμα που θα κάνει ακόμα κι αυτούς που δεν πρόσεξαν το λάθος να καταλάβουν ότι… κάτι είχες κάνει λάθος). Πόσο χώμα θα γίνεις θεέ μου.

2
Like σε παλιά… πολύ παλιά posts

pexels.com/cottonbro

«Ουπς του έβαλα like»! Έλα παραδέξου το, το έπαθες κι εσύ! Εκεί που ελέγχεις το προφίλ κάποιου (ειδικά αν δεν τον/την έχεις follow) πατάς κατά λάθος το like σε μια φωτογραφία από το «1821».

Το χειρότερο είναι να μην μπορείς να το φύγεις, επειδή το άτομο είναι online και δεν θες να γίνει η φάση ακόμα πιο άβολη.

3
Tag-άρεις το λάθος άτομο

pexels.com/Oleg Magni

Σε βάζουν υπεύθυνο να βάλεις εσύ την ομαδική φωτογραφία και να τους κάνεις όλους tag, αφού την έχετε βγάλει απ’ το δικό σου κινητό… Οι άλλοι -κλασσικά- περιμένουν απλά να την κάνουν repost!

Αφού βάζεις τη φωτογραφία, τα notifications ότι τους πρόσθεσες αρχίζουν να εμφανίζονται. Έλα όμως που ο Αντρέα ή η Μαρία (καθόλου συνηθισμένα ονόματα δηλαδή) δεν βρίσκει το δικό του tag… Γιατί άραγε;

Εκεί καταλαβαίνεις την γκάφα σου, ότι δηλαδή έκαμες tag τον λάθος Αντρέα/Μαρία! ?Δεν φτάνει που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το προφίλ του/της φίλου/ης σου, έκανες tag έναν εντελώς άγνωστο. Τραγικό!

4
Να δεις όλα τα birthday stories, χωρίς να στείλεις ένα χρόνια πολλά 

freepik.com/marymarkevich

Έχεις γενέθλια… Αναπόφευκτα θα post-άρεις γύρω στα 20+ stories: repost από ευχές φίλων και συγγενών, την τριόροφη τούρτα σου, το απλό outfit και τη διακόσμηση της βραδιάς.

Χωρίς να έχεις «προκαλέσει» λοιπόν, θα σχολιαστείς από αυτούς που θα δουν σίγουρα όλα τα stories.

Πού είναι το άβολο σε μια τέτοια στιγμή; Μα να βλέπεις τα πάντα και το μόνο που σε νοιάζει είναι τι έκανε ο άλλος στα γενέθλια του, αντί να του στείλεις (έστω κι) ένα τυπικό χρόνια πολλά!

5
«Αφιερωμένο αυτό το τραγούδι να πείτε σε εκείνη…»

pexels.com/Andrea Piacquadio

Είναι συχνό φαινόμενο στο Instagram κάποιος να δημοσεύσει 1 τραγούδι όλο νόημα! Σκοπός, φυσικά, να περάσει ένα μήνυμα και να κάνει το άτομο που τον/την ενδιαφέρει να  «τσιμπήσει».

Τι γίνεται, όμως, αν κάποιος άλλος πιστεύει ότι το τραγούδι είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε εκείνον; Σκέφτου πόσο χάλια θα νιώσει όταν ο άλλος του «ρίξει άκυρο» και πόσο θα ντροπιαστεί με την κίνηση αυτή…

6
Να έρθεις αντιμέτωπος με προσωπικές στιγμές 

pexels.com/Ana Maria Moroz

Τέλος, αν τίποτα από τα πιο πάνω δεν σε έφεραν σε δύσκολη θέση, ίσως μια πολύ προσωπική φωτογραφία να σε κάνει να νιώσεις άβολα.

Είναι πολύ μεγάλη τάση πλέον, καθώς scroll-άρεις να δεις φωτογραφίες φίλων σου σε πιο… ερωτικές στιγμές. No comment για τα πιθανά hashtags που μπορεί να συνοδεύουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Γιατί όπως και να το κάνουμε, κάποιες στιγμές είναι καλύτερα να μην τις μοιράζεσαι!

Εσύ έχεις ζήσει κάτι παρόμοιο στο Instagram; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending