fbpx

Έρχεται 2ο Lockdown; Αυτές οι 5 ταινίες στο Netflix θα σου κρατήσουν συντροφιά!

Το κρύο, τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα θα μας αναγκάσουν να μείνουμε (για ακόμα μια φορά) στο σπίτι…

Ε λοιπόν, αυτήν τη φορά θα είμαστε προετοιμασμένοι! Προμηθευτείτε με ποπκορν και ετοιμαστείτε για “Coronavirus Lockdown Season 2″, σε παραγωγή Netflix!

Εμείς σου προτείνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που θα βρεις αυτήν τη στιγμή στο Netflix και θα σου κρατήσουν συντροφιά στο δεύτερο lockdown (είτε αυτό θα είναι «αυστηρό», είτε «πιο χαλαρό»).

Δες τις πιο κάτω:

1
Hubie Halloween (Το Halloween του Χιούμπι)

Κάνουμε αρχή με το Halloween του Χιούμπι, με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler. Η ταινία αυτή είναι σίγουρα στα must watch, μιας και η 31η Οκτωβρίου –μέρα εορτασμού του Halloween– πλησιάζει!

Πρόκειται για μια κωμική ταινία, στην οποία θα δούμε τον Χιούμπι, έναν όχι και τόσο αγαπητό κάτοικο στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης, να πέφτει συνεχώς στις παγίδες που του στήνουν ορισμένοι κάτοικοι. Ο ίδιος, όμως, δεν τους κρατά κακία, αφού στόχος του είναι να περάσουν όλοι μια ασφαλή μέρα Halloween.

Τι θα γίνει όταν ένας εγκληματίας το σκάει και ένας καινούριος γείτονας εμφανίζεται; Πώς ο Χιούμπι θα προσπαθήσει να σώσει την πόλη του, ενώ ταυτόχρονα γίνονται ανεξήγητα πράγματα;

2
Enola Holmes

Αν είσαι fan του Sherlock Homes και των μυστηρίων του, τότε πρέπει να δεις αυτήν την ταινία! Βασισμένη στις περιπέτειες της μικρότερης αδελφής του Sherlock Holmes, η Enola Holmes βαδίζει στα χνάρια του αδελφού της.

Προσπαθώντας να ανακαλύψει το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της μητέρας της έρχεται αντιμέτωπη με επικύνδυνες συνωμοσίες. Ταυτόχρονα, θα βρεθεί εσώκλειστη σε σχολείο, με σκοπό να μάθει να φέρεται σαν μια σωστή κυρία της εποχής. Τι θα σκαρφιστεί το μυαλό της και πώς θα ξεφύγει;

Ιδανική για όσους δεν θέλουν να παιδέψουν το μυαλό τους, ενώ σίγουρα θα ενθουσιαστείς με την αξιαγάπητη ερμηνεία της Millie Bobby Brown ως Enola Holmes.

3
Rebecca

Η καινούρια ταινία θρίλερ του Netflix, “Rebecca”, υπόσχεται πολλά στους fans αυτού του είδους ταινιών.

Η “Rebecca” επικεντρώνεται σε μια νεαρή κοπέλα, η οποία μετακομίζει στην οικογενειακή έπαυλη του συζύγου της.

Εκεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την οικονόμο του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα θα παλέψει με την σκιά της πρώην συζύγου του, Rebecca, της οποίας το πνεύμα ζει ακόμα στο σπίτι! Ανατριχιαστικό ε;

4
The Trial of Chicago 7 (Η Δίκη των 7 του Σικάγο)

“The Trial of Chicago” είναι η πολυαναμενόμενη άφιξη στο Netflix και πρέπει οπωσδήποτε να τη δεις, μιας και τα σχόλια που έχουν ήδη ακουστεί για την εν λόγω ταινία είναι αρκετά θετικά!

Η ταινία ακολουθεί μια ομάδα από διαδηλωτές που διαμαρτύρονται ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ. Εν τέλη, η διαδήλωση, η οποία γίνεται έξω από το συνέδριο εκλογής αρχηγού των Δημοκρατικών το 1968, καταλήγει σε άγρια σύγκρουση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το “The Trial of Chicago” είναι το νέο ιστορικό δράμα που δεν πρέπει να χάσεις!

5
BLACKPINK: Light up the Sky 

Τέλος, αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, η ταινία BLACKPINK θα σε μεταφέρει στον κόσμο της KPop μουσικής!

Η ταινία/ντοκιμαντέρ παρουσιάζει αποκλειστικές συνεντέυξεις του πιο διάσημου KPop Girl Band.

Μέσα από αυτές τα μέλη του συγκροτήματος διηγούνται την ιστορία τους, ενώ περιγράφουν τα όνειρα και τις δυσκολίες πίσω από την εκρηκτική άνοδο τους στην παγκόσμια pop σκηνή, ενθαρρύνοντας μας να ακολουθούμε τα ονειρά μας!

Εσύ ποια ταινία θες να δεις πρώτη (ακόμα κι αν γλιτώσουμε το lockdown);

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending