fbpx

Το delivery του Caffè Nero θα γίνει η καλύτερη συντροφιά αν περνάς πολύ χρόνο στο σπίτι σου!

Ο χρόνος που περνάς στο σπίτι σου είναι πολύτιμος και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Ιδιαίτερα τώρα που κάνεις μερικά (αν όχι όλα) τα μαθήματά σου από το δικό σου χώρο, ο χρόνος που περνάς εκεί είναι ακόμη πιο σημαντικός.

Άσε που πολλές φορές έρχεται η παρέα σου για να περάσετε ευχάριστα το απόγευμά σας ή και οι συμφοιτητές σου για τα ομαδικά projects!

Κι εκεί που το μάθημα μοιάζει ατελείωτο, κι εσύ δεν μπορείς να πας στα αγαπημένα σου Caffè Nero, θα ευχόσουν να είχες ένα αρωματικό καφέ για συντροφιά, ώστε ο χρόνος να κυλήσει πιο γρήγορα και απολαυστικά! Αν δεν το ξέρεις ήδη, το Caffè Nero σου κάνει delivery στο χώρο σου ποιοτικό καφέ, ροφήματα και snacks!

1

Τι μπορείς να παραγγείλεις;

Αν θα κάτσεις στο σπίτι, λοιπόν, τώρα ξέρεις ότι μπορείς να έχεις συντροφιά σου ένα παγωμένο Freddo Espresso, κλασσική επιλογή, ή ένα Frappe Latte με σαντιγί και σιρόπι καραμέλας.

Αν πάλι προτιμάς κάτι ζεστό μπορείς να απολαύσεις ένα Cappuccino με βελούδινη στρώση από αφρόγαλα και σκόνη σοκολάτας από πάνω ή ακόμη και το γνωστό τσάι Matcha με soya vanilla milk!

Και επειδή καφές χωρίς συνοδευτικό δε γίνεται, τα Caffè Nero σου δίνουν επιλογές από αρτοπαρασκευάσματα ώστε να κάνεις το πρωινό σου ακόμη πιο νόστιμο. Λαχταριστό κρουασάν βουτύρου, σπανακόπιτα ή χαλουμόπιτα είναι μερικά από αυτά!

Για εσένα που το διάβασμα σε κάνει να αποζητάς το γλυκό, μπορείς να παραγγείλεις απίθανα Cookies και αφράτα Muffins ή κάποιο από τα γνωστά επιδόρπια των Caffè Nero όπως το Carrot Cake ή το Marble Cheese Brownie.

Σε στιγμές που η παρέα είναι πεινασμένη να ξέρεις πως μπορείς να παραγγείλεις χορταστικά και χειροποίητα sandwiches όπως Chicken Avocado Wrap, Honey Mustard Chicken Wrap, Chicken Feta Pesto, Lountza Haloumi κι άλλες επιλογές από το ειδικό delivery menu των Caffè Nero.

Σε όσους από εμάς, μας αρέσει να νιώθουμε baristas στο σπίτι μας και να φτιάχνουμε τον δικό μας καφέ, τα Caffè Nero πλέον διαθέτουν τις δικές τους Caffè Nero κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso! Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις τη γεύση που θες σύμφωνα με τη διάθεση και το γούστο σου.

2

Πώς θα κάνεις την παραγγελία σου;

Τα αγαπημένα σου Caffè Nero ροφήματα, σνακς, επιδόρπια όπως και τις κάψουλες μπορείς να τα παραγγείλεις με τους εξής απλούς τρόπους:

  1. Με ένα σύντομο τηλεφώνημα στο 77773400 .
  2. Μέσω του Foody στο κινητό σου.
  3. Μέσω του Bolt Food App στο κινητό σου.

Ο κάθε τρόπος παραγγελίας ισχύει για συγκεκριμένα καταστήματα.

3
Σε ποιες περιοχές είναι διαθέσιμο το delivery;

Η υπηρεσία delivery των Caffè Nero είναι διαθέσιμη από τις πιο κάτω καφετέριες:

  • Λευκωσία: Έγκωμη, Αγλαντζιά, Mall of Cyprus
  • Λεμεσός: Δασούδι, Μόλος
  • Λάρνακα: Μακένζυ, Ορόκλινη

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου καθημερινά Δευτέρα – Κυριακή από τις 08:00 μέχρι τις 19:00!

Τι περιμένεις λοιπόν; Εσύ που δεν μπορείς να επισκεφθείς το αγαπημένο σου Caffè Nero και περνάς πολύ χρόνο στο διάβασμα, στις ομαδικές εργασίες και στα online courses, κάνε τη μέρα σου ξεχωριστή απολαμβάνοντας τη μοναδική εμπειρία Caffè Nero και το χειροποίητο καφέ τους στο χώρο σου!

Εσύ ποια στιγμή της ημέρας θα παραγγείλεις το αγαπημένο σου Caffè Nero ρόφημα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending