fbpx

Δες ποιοι είναι οι παίκτες με τη μεγαλύτερη αξία στο κυπριακό πρωτάθλημα 2020-21!

Λέγεται συχνά στο ποδόσφαιρο πως “τα λεφτά δεν παίζουν μπάλα”. Αυτό που μπορούν όμως να κάνουν τα λεφτά είναι να σου αγοράσουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα σου.

Αυτούς τους παίκτες, τους οποίους η χρηματιστηριακή αξία θεωρείται μεγάλη για τα δεδομένα του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι που ψάξαμε με αφορμή αυτό το κείμενο.

Με τη βοήθεια λοιπόν της γνωστής ιστοσελίδας transfermarkt σου παρουσιάζουμε πιο κάτω του παίκτες με τη μεγαλύτερη αξία στο φετινό πρωτάθλημα:

1
Giorgi Kvilitaia

Savvides Press Sports Photographers Ltd@Sakis Savvides

Ο επιθετικός που έφερε η Ανόρθωση για να αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Nika Kacharava είναι και ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στο πρωτάθλημα μας. Ο Γεωργιανός επιθετικός κοστολογείται από το transfermarkt στα 1,8 εκατομμύρια.

2
Artur Jorge

Savvides Press Sports Photographers Ltd@George Michael

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ήρθε στον ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, φέρνοντας και την ταμπέλα του πιο ακριβού του παίκτη, αφού η αξία του ανέρχεται στα 1,5 εκατομμύρια.

3
Omer Atzili

Savvides Press Sports Photographers Ltd@Sakis Savvides

Λίγο πιο κάτω σε αξία βρίσκεται, σύμφωνα πάντα με τη γνωστή ιστοσελίδα ο Ισραηλίτης εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Maccabi Tel Aviv αξίζει 1,2 εκατομμύρια.

4
Vujadin Savic

Savvides Press Sports Photographers Ltd

Στα 1,2 εκατομμύρια είναι και η αξία του Vujadin Savic που μπορεί να είναι εκτός πλάνων του ΑΠΟΕΛ, αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε συμβιβαστική λύση να αποχωρήσει λογίζεται κομμάτι του ρόστερ.

5
Anuar

Savvides Press Sports Photographers Ltd@Sakis Savvides

Από τις πιο αξιόλογες μεταγραφές στο φετινό ΑΠΟΕΛ είναι ο Μαροκινής καταγωγής Anuar που αγωνίζεται ως δανεικός στους γαλαζοκιτρίνους από τη Real Valladolid. Η αξία του, όπως και αυτή των Atzili-Savic ανέρχεται στα 1,2 εκατομμύρια.

6
Ghayas Zahid

Savvides Press Sports Photographers Ltd@Nicos Savvides

1,2 εκατομμύρια είναι και η αξία του Ghayas Zahid που επέστρεψε φέτος στον ΑΠΟΕΛ μετά τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

7
Dieumerci Ndongala

Savvides Press Sports Photographers Ltd@Nicos Savvides

Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα καριέρας του στο Βέλγιο ο Κογκολεζικής καταγωγής Dieumerci Ndongala με το transfermarkt να υπολογίζει την αξία του στα 1,2 εκατομμύρια.

8
Michael Luftner

Savvides Press Sports Photographers Ltd@Sakis Savvides

Στο 1 εκατομμύριο ανέρχεται η αξία του κεντρικού αμυντικού της Ομόνοιας, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Copenhagen, Michael Luftner, κάτι που τον καθιστά και τον πιο “ακριβό” παίκτη του “τριφυλλιού”.

9
Tornike Okriashvili

Savvides Press Sports Photographers Ltd@Sakis Savvides

Από τους καλύτερους εξτρέμ του πρωταθλήματος και από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η Ανόρθωση είναι ο Tornike Okriashvili. Η αξία του Γεωργιανού υπολογίζεται στο 1 εκατομμύριο.

10
Adam Lang

Savvides Press Sports Photographers Ltd@Kostakis Savvides

Ο διεθνής με την εθνική Ουγγαρίας, Adam Lang, είναι από τα πλέον δυνατά χαρτιά της Ομόνοιας τις τελευταίες 2 σεζόν και μαζί με τον Luftner συνθέτουν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στην ιστορία της ομάδας της Λευκωσίας.

Όπως και ο παρτενέρ του στο κέντρο άμυνας των πρασίνων, ο Lang έχει αξία 1 εκατομμύριο, σύμφωνα πάντα με το transfermarkt.

Ήξερες πως αυτοί είναι οι πιο ακριβοί παίκτες που αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending