fbpx

5 σειρές που αγαπήσαμε και σίγουρα θα θέλαμε να δούμε να γίνονται remake!

Κάποιες σειρές όταν φτάνουν στο τέλος τους είναι δύσκολο να τις αποχωριστούμε. Ακόμα και αν περάσουν χρόνια το κενό τους μένει… και σίγουρα θα μας χαροποιήσει αν τις ξαναδούμε!

Διανύουμε μια εποχή που τα remakes δίνουν και παίρνουν σε Κύπρο και Ελλάδα, όπως για παράδειγμα το «Βουράτε Γειτόνοι», «Το καφέ της Χαράς», το «Ταξί» κ.ά.

Όμως στην καρδιά του κάθε τηλεθεατή υπάρχει μια λαχτάρα να γίνουν περισσότερα remakes, αφού ο καθένας από εμάς έχει τη δική του αγαπημένη σειρά!

Δες πιο κάτω ποιες 5 αγαπημένες (κυπριακές και ελληνικές) σειρές θέλουμε να γίνουν remake:

1
Στο παρά πέντε

Facebook.com/@MegaTv

Και ποιος δεν έχει γελάσει με τις επικές ατάκες αυτής της σειράς;! Και ποιος δεν έχει κλάψει στο τέλος της; Και ποιος δεν θα ήθελε να ξανά δει ενωμένη αυτήν την πεντάδα;

Το “Στο παρά πέντε” μπήκε δικαίως στο νούμερο ένα της λίστας μας και απολύτως αξιοκρατικά! Από πού να το πιάσεις… Απ’ το σενάριο του Καπουτζίδη; Τους ηθοποιούς; Τα νούμερα της τηλεθέασης που κτυπούσαν κόκκινο; Την αγάπη του κόσμου; Τις προβολές στο YouTube που αυξάνονται καθημερινά κι ας έχουν περάσει 13 χρόνια από την τελευταία προβολή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;!

Τι λες, δεν θα ήταν ενδιαφέρον να ξαναδούμε ενωμένη την αγαπημένη μας πεντάδα; Βέβαια κάποιοι γνωρίζουμε ότι έκλεισε ολοκληρωτικά ο κύκλος του, αλλά μια ταινία έστω θα μπορούσε να γίνει!

2
Οι τάκκοι

@Facebook/Κύπριοι Ηθοποιοί

Και τώρα κυπριακά! Πέρασαν γύρω στα 15 χρόνια από το τέλος της σειράς, αλλά παραμένει αξέχαστη!

Οι ηθοποιοί στιγματίστηκαν με τους συγκεκριμένους ρόλους. Ποιος θα δει την Έλενα Ευσταθίου και δεν θα την αποκαλέσει «Τάκκα» ή την Ειρήνη Κωνσταντίνου – «Πέννυ» και να μην πει «τα φιλιά μου σε όλους σας»;!

Η επιθυμία του remake φούντωσε με την επιστροφή του «Βουράτε Γειτόνοι», εφόσον οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε λίγο «πακέτο» αυτές τις σειρές. Τώρα φταίει το ότι για αρκετά χρόνια παίζαμε το ένα μετά το άλλο στην επανάληψη; Φταίει το ότι όσως ήταν το ίδιο αγαπητά; Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι από τις πιο αγαπητές σειρές της κυπριακής τηλεόρασης.

3
Σαββατογεννημένες

Ακόμη μια σειρά που παίρνει φωτία στις επαναλήψεις! Ακόμα μια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και κατακρίβειαν η πρώτη του!

Η σειρά τελείωσε το 2003, κάπως άγαρμπα! Όχι από άποψη τηλεθέασης, αλλά από πλευρά σεναρίου! Το τέλος που έδωσε ο Γιώργος ήταν κάπως απότομο και γεμάτο ερωτήματα κάτι που δεν ικανοποίησε μεγάλη μερίδα του κοινού του!

Ίσως ένα remake να ικανοποιούσε του πάντες! Βέβαια, ξέρουμε ότι είναι ακατόρθωτο εφόσον ο αγαπημένος Σάκης Μπουλάς δεν έιναι πλέον μαζί μας…

4
Αίγια Φούξια

Πολυαγαπημένη σειρά! Αλλά το remake είναι κάτι περισσότερο από χλωμό! Εφόσον μια τέτοια πρόταση (για ταινία) είχε «πέσει» στο τραπέζι, αλλά λόγω του ότι η παραγωγή ήταν αρκετά ακριβή, η πρόταση απορρίφθηκε.

Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις! Το μέλλον είναι απρόβλεπτο.

5
Κωνσταντίνου και Ελένης

Εντάξει, πόσα χρόνια να το βλέπουμε σε επανάληψη; Κάθε μεσημέρι την ίδια ώρα, στο ίδιο κανάλι! Το παράξενο με αυτήν τη σειρά είναι ότι από το 1999 μέχρι σήμερα παίζει ακατάπαυστα χωρίς να τη βαριόμαστε.

Άραγε πώς θα μας φαινόταν αν ξαφνικά βλεπαμε νέα επεισόδια; Βέβαια, οι πρωταγωνιστές, μας το ξέκοψαν λέγοντας ότι δεν πρόκειται να ξανά γίνει!

Εσύ ποια σειρά θα ήθελες να δεις να γίνεται remake;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending